آشپزیشیرینی

طرز تهیه نان آچما خوشمزه در خانه همراه با نکات کلیدی

حالت شب

طرز تهیه نان آچما را در این بخش برای شما به اشتراک میگزاریم که این نان مخصوص کشور ترکیه می باشد که هم ترد و هم خوشمزه میباشد که برای صرف صبحونه عالی میباشد. نان اچما هم در ظاهر هم در طعم بهترین نان ترکی شناخته شده است که با بافت نرمی که دارد یک عصرانه عالی را برای شما فراهم میکند با ما باشید با دستور پخت این نان خوشمزه

طرز تهیه نان بربری خانگی
طرز تهیه نان باگت

تعداد نفرات:
۲-۳ عدد
آماده سازی:
۲۰ دقیقه
زمان پخت:
۳۰ دقیقه
زمان کل:
۵۰ دقیقه

مواد لازم

  • آرد ۵۰۰ گرم‌ برای طرز تهیه نان آچما
  • شیر ۲۰۰گرم‌
  • ماست ۱۵۰گرم‌
  • نمک ۱۰گرم‌
  • مخمر فوری ۱۰گرم‌ خمیر مایه
  • شکر ۱۰گرم‌
  • روغن مایع ۵۰ گرم

طرز تهیه نان آچما

  • آرد،نمک،شکر و مخمر با هم ترکیب کنید.ماست و روغن رو اضافه کنید.در آخر شیر را به خمیر اضافه کرده و با دست خوب مخلوط کنید همیشه در خمیرهایی که آردشون ثابته، مایعات رو با احتیاط اضافه کنید ممکنه کمتر یا بیشتر از اندازه ای که در دستوره مصرف بشود.
  • حالا میتونید خمیر رو با دستگاه یا روی سطح صاف با دست ورز بدین تا جایی که چسبندگی از بین بره خمیر از دیواره های ظرف همزن جدا بشه و اگه تکه ای از خمیر رو با دست باز کنید صاف و یکدست باشه و بتونید اونو نازک کنید بدون اینکه پاره بشود.
  • خمیر رو چونه بگیرید و روی سطح صاف یا داخل یه ظرف که چرب شده بذارین روش رو بپوشونید و استراحت بدین تا حجمش دوبرابر بشه بعد از خمیر تکه های ۱۲۰ گرمی(این اندازه دلخواهه)جدا کنید چونه بگیرید و با وردنه بصورت بیضی باز کنید.یک طرفش مواد میانی دلخواهتون بذارین یک طرفش رو با کاتر پیتزا یا هر وسیله ای که در دسترستونه بصورت خطهای کنار هم برش بدین از طرفی که مواد گذاشتین بپیچید و در سینی فر با فاصله بذارین روی سینی رو بپوشونید و اجازه بدین تا خمیر استراحت کنه و حجیم بشه بعد رومال بزنید
  • من از سفیده تخم مرغ استفاده کردم.سپس در فری که از قبل با حرارت ۲۲۰ درجه سانتی گراد گرم شده به مدت ۲۰_۳۰ دقیقه قرار بدین.
  • گفته میشه نونایی که رومال دارند نیاز به رطوبت در فر نیست اما من از ظرف آب گرم در فر استفاده کردم.بافت نون فوق العاده نرم و پنبه ایه.برای مواد میانی از هر نوع مواد گوشتی یا غیر گوشتی یا حتی پنیر به تنهایی استفاده کنید فقط مواد رطوبتش زیاد نباشه.‌
5/5 (1 نظر)
برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن