آشپزیغذای سنتی ایرانی

طرز تهیه خورش سیب و آلبالو خوشمزه

حالت شب

در این بخش آشپزی با ی طرز پخت یک خورش خوشمزه سنتی که بیشتر در کرمانشاه پخت میشود با شما هستم که این خورش خوشمزه با سیب و آلبالو پخت میشود.

ما بهترین غذا ها را برای شما عزیزان به اشتراک خواهیم گذاشت که امیدوارم از پخت این غذاهای خوشمزه لذت کافی برده باشید.

با ما همراه باشید با بهترین آشپزی در رسانه بیتاپ

مواد لازم

مواد لازممقدار نیاز
ران گوسفند۴۰۰ گرم
سیب سبز۲ عدد
کنسرو گوجه فرنگییک عدد
آب البالو۴۰۰ گرم
شکر۴۰ گرم
آلبالو بدون هسته۴۰۰ گرم
لیمو ترش۲ عدد
پیاز داغ۲۰ گرم
عصاره گوشت۲ عدد
ادویهمقداری

طرز تهیه خورش سیب آلبالو

در مرحله اول سیب ها را شسته و پوست میکنیم و آنهارا به مکعب های کوچیک خرد میکنیم و داخل ظرفی که با آیلیمو موجود هست آغشته میکنیم تا سیاه نشود.

شکر را داخل آلبالو ها میریزیم و در یخچال به مدت ۳۰ دقیقه استراحت میدهیم و گوشت را همراه مقداری روغن مایع روی حرارت تفت میدهیم تا تغیر رنگ دهد.

بعد پیاز داغ را به گوشت اضافه میکنیم و به مدت ۱ دقیقه تفت میدهیم و بعد عصاره گوشت و مقداری آب جوش و کنسرو گوجه فرنگی به گوشت اضافه میکنیم و به مدت ۱ ساعت با حرارت ملایم میزاریم تا بپزد.

آلبالو ها را بیرون اورده و در ظرفی میریزیم و آب آلبالو را اضافه میکنیم و به مدت ۳۰ دقیقه با حرارت ملایم میجوشونیم تا آب آن غلیظ شود و بعد به گوشت اضافه میکنیم.

بعد سیب ها را به مدت ۵ دقیقه با روغت تفت میدهیم و بعد از ۲۰ دقیقه که البالو و گوشت جوشید به آن اضافه میکنیم و به مدت ۵ دقیقه میگذاریم تا غلیظ شود بعد ۳ قاشق چای خوری زردچوبه و مقداری نمک و فلفل اضافه منید تا خوش طعم شود بعد ۲ دقیقه از روی حرارت برداشته و با جلو سرو کنید.

امیدوارم از این آشپزی نیز لذت برده باشید.

5/5 (3 نظر)
برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن