آشپزیپلو و چلوغذای سنتی ایرانی

طرز تهیه سیب پلو کرمانشاهی همراه با نکات کلیدی

حالت شب

سیب پلو یکی از خوشمزه ترین غذاهای سنتی کرمانشاه است که مزه خاصی دارد .

این غذا را میتوان برا صرف شام و افطار و صحری نیز سرو کرد که خیلی لذیذ میباشد.

پلو کرمانشاهی

اگر به دنبال غذا های سنتی ایرانی هستید حتما با ما همراه باشید ما در اینجا با آموزش پخت غذا سنتی مخصوص کرمانشاه را برای شما به اشتراک میگذاریم.

طرز تهیه سیب پلو
طرز تهیه سیب پلو

طرز تهیه سیب پلو

مواد لازم

مواد لازممقدار نیاز
برنج ایرانی۳ پیمانه
مرغ۸۰۰ گرم
روغن مایعمقداری
زعفران۱/۴ غذاخوری
پیاز۱ عدد
شوید۱۰۰ گرم
کره۵۰ گرم
نمک.فلفل.زردچوبه.زیرهمقداری
کشمش پلویی۱/۳ پیمانه
سیب زمینی۲ عدد

طرز تهیه

در مرحله اول برنج را پاک کرده و شسته و به مدت ۱-۲ ساعت خیس میکنیم بعد مرغ را تیکه تیکه میکنیم و همرا با فلفل سیاه و نمک لذیذ میکنیم.

داخل قابلمه مناسب ۲ لیوان آب میریزیم و میگذاریم تا جوش بیاید و بعد پیاز را که خلالی خرد کرده ایم را درون قابلمه میریزیم.

تکه های مرغ را به آب اضافه مرده و زردچوبه هم میزنیم و به مدت ۲۰- ۲۵ دقیقه میگذاریم تا بپزد.

بعد مرغ های پخته شده را درون ماهی تابه که روغن ریخته شده است میریزیم و تفت میدهیم تا هر دو طرف آن سرخ شود.

بعد سیب زمینی ها را مکعبی خرد میکنیم و درون ماهی تابه سرخ میکنیم .

درون قابلمه مناسب ۴ تا ۵ پیمانه آب میریزیم و روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا بجوش بیاید و بعد از جوشیدن مقداری زردچوبه اضافه میکنیم تا برنج خوش رنگ شود.

بعد برنج را به آب اضافه کرده و حرارت را زیاد میکنم تا آب برنج بخار شود وقتی که آب برنج تبخیر شد سیب زمینی های سرخ شده را همراه با شوید خرد شده درون برنج میریزیم.

مواد را مخلوط کرده و تیکه های مرغ را دور تا دور قابلمه میچینیم و درب قابلمه را میبندیم و اجازه میدهیم تا بخار شود.

در این فاصله زغفران را با ۲-۳ قاشق آب جوش دم میکنیم و روی برنج میریزیم و اجازه میدهیم تا برنج خوب دم بکشد.

بعد کشمش ها را که قبلا خیس کرده ایم را درون ماهی تابه ای با مقداری روغن تفت میدهیم و بعد از دم کشیدن برنج کنار آن میگداریم.

حال سیب پلو ما آماده سرو کردن میباشد که با تزئین خودتون میتوانیم گل سر سفره کنید.

طرز تهیه سیب پلو
طرز تهیه سیب پلو

نکات کلیدی سیب پلو

نکات اصلی برای سیب پلو این است که ران مرغ لذید تر از بقیه قسمت های مرغ میباشد.

تیکه های مرغ را قبل از ریختن درون برنج بهتر است ۱ ساعت درون یخچال بگذارید.

شما میتوانید برنج را آبکش کرده و مواد را لابه لای برنج بریزید.

میتوانید به جای شوید تازه از شوید خشک نیز استفاده کنید.

در اینجا با طرز پخت برنج ایرانی نیز آشنا شوید

امیدوارم که از آشپزی امروزمون لذت کافی برده باشید و یک سیب پلو خوشمزه درست کرده باشید.

موفق و پیروز باشید.

4.8/5 (4 نظر)
4.8/5 (4 نظر)
برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن