آشپزیمربا و ترشیجات

طرز تهیه ترشی زردآلو با طعم متفاوت

حالت شب

در این بخش از اشپزی رسانه بیتاپ با یکی دیگر از بهترین ترشی های سال که ترشی زردآلو نام دارد با شما هستیم که این میوه در فصل تابستان عرضه بازار میشود که هم میتوانید خشک کنید و هم میتونید قیسی کنید و هم در ترشی و مربا از آن استفاده کنید.

زردالو با خاصیت های مهمی که داره میتونه بهترین میوه در فصل تابستون باشه که یکی از خاصیت های زردالو کنترل کلسترول خون و تقویت بینایی و تقویت استخوان ها و خیلی خواص دیگر که در بخش های دیگر سایت به ان پرداخته شده است که ما میتوانیم ان را یا ترشی یا مربا درست کنیم و از ان استفاده کنیم .

همچنین میتوانید در این بخش با طرز تهیه ترشی زیتون مخلوط را مشاهده کنید و از درست کردن این ترشی عالی لذت ببرید

مواد لازم برای ترشی زردآلو

  • زردالو ۵٠٠ گرم
  • سرکه دو لیوان
  • ادویه ترشی به مقدار لازم
  • تخم گشنیز به مقدار لازم
  • گلپر به مقدار لازم
  • فلفل قرمز به مقدار لازم
  • نمک ١ قاشق غذاخوری سرخالی

طرز تهیه ترشی زردالو

در مرحله اول زردآلو ها را میشوریم و به دو قسمت جدا میکنیم و هسته آنها را در می اوریم و خشک میکنیم بعد در ظرف خشکی میریزیم و در ظرف دیگری ادویه ، نمک، سرکه را اضافه میکنیم و مواد را با هم مخلوط میکنیم آب ترشی درست میشود.

(میتوانید نصف لیوان شهد نی شکر یا عسل.مقداری زردچوبه و ریحان و نعنا و مرزه خرد شه هم اضافه کنید )

بعد از مخلوط مایع را تا روی زردالوها میریزیم تا کامل پر شود و بعد درب ترشی را محکم بسته و در گوشه ای سرد به مدت ۴ هفته نگه داری میکنیم تا خوب برسد.

موفق باشید

برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن