آشپزیغذای سنتی ایرانی

طرز تهیه خورش کنگر خوشمزه

حالت شب

خورش کنگر یکی از خوشمزه ترین خورش های سنتی ما ایرانی ها میباشد که هم طعم بسیار عالی دارد هم خیلی مقوی میباشد که بعنوان یک خورش فصلی میباشد. که در بهار میتوون یافت کرد.

برای پخت این خورش خیلی راحت با ما همراه باشید.

مواد لازم

مواد لازممقدار نیاز
کنگر تفت داده شده۲۵۰ گرم
نعناع و جعفری۲۰۰ گرم
سبزی قرمه سبزی۲۰۰ گرم
گوشت۲۵۰ گرم
پیاز۳ عدد
رب نارنج۲ قاشق غذا خوری
ادویهمقداری

طرز تهیه خورش کنگر

در مرحله اول کنگرها را تمیز کرده و به اندازه یکم بزرگتر از کرفس خرد کنید در ماهی تابه کمی تفت دهید.

دو عدد پیاز را پوست کنده و خرد کنید و مقداری نمک و ادویه به آن اضافه کنید و تفت دهید و گوشت را خرد کرده و درون پیاز ریخته و تفت دهید تا رنگش کمی تغییر کند.

سبزی ها را با هم مخلوط کنید و سرخ کنید این کار را میتوانید از قبل انجام دهید تا در پخت غذا زیاد وقت نزارید.

حال مخلوط سبزی را با کنگر مخلوط کنید و سرخ کنید و گوشت را رون آن اضافه کنید و کمی تفت دهید.

سپس مقداری آب درون قابلمه ای ریخته و مواد را درون آن میریزیم و درب قابلمه را میگذاریم به مدت یک ساعت تا گوشت و کنگر ها خوب بپزند.

وقتی گوشت و کنگر پختند یک پیاز متوسط را پوست کنده و درسته درون قابلمه می اندازیم تا بپزد وقتی پخت آن را خارج کرده و با میکسر خوب میکس کنید و درون قابلمه بریزید تا خورش شما غلظت خود را بدست بیاورد.

وقتی خورش کاملا پخت رب نارنج را اضافه میکنیم و استراحت میدهیم تا خوب جا بیفتد

نوش جونتون

5/5 (4 نظر)
5/5 (4 نظر)
برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن