آشپزیشیرینی

طرز تهیه نان باگت

حالت شب

در این بخش از رسانه بیتاپ بخش آشپزی و شیرینی پزی با یکی دیگر از نان های خوشمزه و معروف با شما خواهیم بود که این نان باگت فرانسوی را در خیلی از غذا ها که اکثریت آن در فست فود ها استفاده میشه با شما هستیم این نان خوشمزه با بافتی نرم و پختی خیلی اسان میباشد با ما همراه باشید با طرز تهیه بهترین نان باگت بیتاپ

همچنین میتوانید در این بخش با طرز تهیه نان بربری خوشمزه را پخت کنید.

تعداد نفرات:
۳-۴ عدد
آماده سازی:
۲۰ دقیقه
زمان پخت:
۳۰ دقیقه
زمان کل:
۵۰ دقیقه

مواد لازم

  • آرد حدود ۴ پیمانه برای پخت نان باگت
  • شیر ۱ لیوان
  • آب نصف لیوان
  • کره ۱ ق غ پر
  • خمیر مایه ۱ ق غ
  • شکر ۲ ق غ
  • نمک یک و نیم ق م
  • تخم مرغ ۱ عدد

طرز تهیه نان باگت

  • شیر و آب و کره را روی حرارت می گذاریم تا کره آب شود. از روی حرارت برداشته و می گذاریم تا کمی خنک شود.
  • آرد را الک کرده و مایه خمیر ( حتما از مایه خمیر فوری تازه استفاده کنید) و مایه خمیر و نمک و شکر را به آن اضافه می کنیم سپس مخلوط شیر و آب و کره و بعد تخم مرغ را به آن اضافه می کنیم و مخلوط کرده تا خمیر یک دستی به دست آید.
  • حدود ۷ تا ۸ دقیقه خمیر را ورز داده. یک ربع تا ۲۰ دقیقه به خمیر استراحت داده و بعد. چهار تا پنج چونه درست کرده چونه ها را به شکل نان باگت داخل سینی چرب شده با فاصله چیده و روی آن دستمال تمیزی می کشیم و حدود ۱ ساعت صبر می کنیم تا حجم چانه ها دو برابر شود. روی آنها زرده تخم مرغ و کنجد مالیده و به مدت ۲۰ دقیقه در حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد در فر قرار می دهیم.
  • نکته ای که حتما باید در پخت همه نان ها رعایت کنید اینه که حتما یک کاسه آب در طبقه زیرین فر هنگام پخت نان قرار بدید.
5/5 (2 نظر)
برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن