آشپزیدسرها

طرز تهیه پودینگ موز خانگی خوشمزه

پودینگ یک نوع دسر معروف و خوشمزه است که در اکثر نقاط درست میشه که انواع و طعم های خاصی را میتوان به آن افزود که برای خوش طعم شدن آن میتوانید از بیسکویت نیز استفاده کنید که ما در این بخش طرز تهیه پودینگ موز را برای شما آموزش خواهیم داد که امیدوارم از درست کردن آن لذت کافی برده باشید
این پوریمگ را میتوانید در مجالس جشن و تولد نیز برای پذیرایی استفاده کنید .
طرز تهیه دسر سوپانگل اصیل ترکی مخصوص ترکیه
طرز تهیه دسر ترکی + نکات کلیدی تهیه ۲۰۲۰
طرز تهیه دسر لبنانی مخصوص و خوشمزه

تعداد نفرات:
۵ نفر
آماده سازی:
۳ دقیقه
زمان پخت:
۱۵ دقیقه
زمان کل:
۲۰دقیقه

مواد لازم

  • زرده تخم مرغ ۳ عدد برای طرز تهیه پودینگ موز
  • شکر دانه ریز سه چهارم پیمانه
  • شیر ۲ پیمانه
  • نشاسته ذرت ۴ قاشق سوپخوری
  • وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
  • خامه صبحانه یک عدد ۲۰۰ گرمی
  • زعفران دمکرده غلیظ ۲ قاشق چایخوری
  • موز ۳ عدد حلقه شده
  • بیسکوییت پتی بور ساده به میزان لازم
  • مواد لازم مُرنگ:
  • سفیده تخم مرغ ۳ عدد
  • شکر دانه ریز سه چهارم پیمانه
  • آب لیمو ترش یک قاشق چایخوری
  • وانیل یک چهارم قاشق چایخوری

طرز تهیه پودینگ موز

  • ابتدا زرده های تخم مرغ، شکر و وانیل را با همزن برقی خوب هم بزنید تا کرم رنگ شود.شیر سرد و نشاسته ذرت را مخلوط کنید، سپس روی حرارت ملایم برده و کمی هم بزنید.
  • مخلوط زرده و شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا کرم به غلظت مناسب برسد.قابلمه را از روی حرارت بردارید و کمی هم بزنید تا از داغی بیافتد. خامه و زعفران را اضافه کنید و سریع هم بزنید تا هم دمای کرم شود و نبرد.
  • ظرف پیرکس مناسبی را انتخاب کنید کمی از کرم در ظرف بریزید روی کرم را با بیسکوییت بپوشانید سپس یک ردیف موز روی بیسکوییتها بچینید.
  • روی موزها را با کرم بپوشانید و این کار را ادامه دهید تا مواد تمام شود و لایه آخر کرم باشد. مرنگ آماده را روی کرم بریزید و با قاشق مدل دهید یا در قیف با ماسوره بریزید و روی کرم را با شکوفه های مرنگ بپوشانید.
  • حرارت بالای فر را روشن کنید و ظرف پودینگ را برای ۵ دقیقه زیر گریل بگذارید تا روی مرنگ کمی رنگ بگیرد. من پوینگ را در ظرفهای شیشه ای درست کردم تا نمای بهتری از دسر داشته باشم بعد از اینکه روی پودینگ را با شکوفه های مرنگ پوشاندم به وسیله دستگاه تورچ که مثل فندک عمل میکنه و حرارت ملایمی بیرون میده روی شکوفه ها رو با شعله تورچ کمی طلایی کردم این وسیله رو میتونید از لوازم قنادی معتبر تهیه کنید.
5/5 (1 نظر)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *