آشپزیسوپ ها

طرز تهیه آش جو خوشمزه

حالت شب

در این بخش از اشپزی با یکی از خوشمزه ترین اش های مقوی با شما هستیم که آش جو نام دارد این آش یکی از آش های قدیمی بشمار می آید که این غذای سنتی در همه جا پخت میشود ولی دستور پخت های این آش متفاوت است که ما در این بخش با یکی از روش های پخت با شما هستیم با ما همراه باشید.

این آش همانند آش رشته پخت میشود ولی به جای رشته از جو استفاده میشه که یکم ریزه کاریهایی دارد که ما بهترین روش پخت را برای شما آموزش خواهیم داد.

تعداد نفرات:
۴-۵ نفر
آماده سازی:
۲۰ دقیقه
زمان پخت:
۴۰ دقیقه
زمان کل:
۶۰ دقیقه

مواد لازم

  • جو پوست کنده ۱ پیمانه برای آش جو
  • نخود ۱/۴ پیمانه
  • لوبیا چیتی ۱/۴ پیمانه
  • عدس ۱/۴ پیمانه
  • برنج ۱/۵ پیمانه
  • پیاز خرد شده ۱ عدد
  • زردچوبه ۱/۵ قاشق مرباخوری
  • سبزی آش خرد شده ۴۰۰ گرم
  • فلفل سیاه ،نمک به میزان لازم
  • کشک،نعنا داغ،پیاز داغ به میزان لازم

طرز تهیه آش جو

  • در مرحله اول جو رو یک روز قبل در آب خیس کنید.
  • بلغور جو هم میتونید استفاده کنید.با مقداری آب بپزید تا خوب لعاب دار شود.اخرای طبخ نمک بهش اضافه کنید.
  • نخود و لوبیا که جداگانه از یک روز قبل در آب خیس کردید را بپزید.عدس را نیز میشوییم و با مقداری آب بپزید.
  • برنج رو بعد شستن دوساعت قبل بدون نمک خیس کنید.پیاز را با مقداری روغن در قابلمه سرخ کنید تا طلایی بشود
  • در این مرحله زردچوبه و نمک اضافه کنید.برنج را با آبی که خیس کردید و ۱/۵ لیتر (۶ پیمانه) آب داخل پیاز بریزید.
  • حرارت رو ملایم کنید تا برنج بپزه و لعاب بندازه.جو پخته رو به آش اضافه کنید.درصورت غلیظ بودن آش به آن آب جوش اضافه کنید.نخود،لوبیا و عدس را بدون آب به آش اضافه کنید.
  • سبزیهای خردشده را به آش بیفزایید و گاهی هم بزنید و اجازه بدین تا خوب جا بیفته .کشک را روی حرارت ملایم گرم کنید،مقداری از کشک را برای تزئین جدا کنید و باقی کشک رو به آش اضافه و مخلوط کنید.
5/5 (1 نظر)
برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن