آشپزیسوپ ها

طرز تهیه سوپ جو با شیر و خامه

حالت شب

سوپ جو با شیر و خامه یکی از بهترین و مقوی ترین سوپ ها میباشد که این سوپ خوشمزه که با ترکیب شیر و خامه برای سوپ جو استفاده میشه که مانند سوپ سفبد میاشد این سوپ طعم لذیذی دارد که طرفداران زیادی را برای خود جذب کرده است که در این بخش با طرز تهیه سوپ جو با شیر و خامه با شما هستیم با ما همراه باشید.

طرز تهیه سوپ شیر
طرز تهیه سوپ قارچ خوشمزه و‌ مجلسی
طرز تهیه سوپ قارچ سفید خوشمزه و ساده
طرز تهیه سوپ کدو حلوایی

تعداد نفرات:
۵-۶ نفر
آماده سازی:
۲۰ دقیقه
زمان پخت:
۵۰ دقیقه
زمان کل:
۷۰ دقیقه

مواد لازم

  • جو پوست‌کنده خشک : ۲۰۰ گرم برای طرز تهیه سوپ جو با شیر و خامه
  • قارچ : ۲۰۰ گرم
  • هویج خردشده : ۲ عدد متوسط
  • جعفری ساتوری شده : ۲ قاشق سوپ‌خوری
  • خامه صبحانه : ۱۰۰ گرم
  • شیر : ۱ لیتر
  • گوشت مرغ ریز شده : ۱۰۰ گرم
  • آب‌لیمو ترش : ۲ قاشق سوپ‌خوری
  • فلفل سفید : ۱ قاشق چای‌خوری
  • نمک : به میزان کم

طرز تهیه سوپ جو با شیر و خامه

  • جو را در قابلمه‌ای می‌ریزیم که فضای کافی برای مواد سوپ جو با شیروخامه داشته باشد، هویچ را اضافه می‌کنیم و تقریباً ۲۰ دقیقه می‌پزد (اگر کسی سوپ دوست نداشته باشد می‌تواند به‌جای شیر از آب مرغ استفاده کنید)
  • مرغ را با یک عدد پیاز و هویج درسته اضافه می‌کنیم و از هیچ‌گونه ادویه‌ای استفاده نمی کینم که رنگ سوپ جو را عوض نکند شیر را به جو اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم با حرارت ملایم بپزد و کامل مواد با شیر مغزپخت شود. نمک و فلفل سفید اضافه می‌کنیم. قارچ را خرد می‌کنیم و به سوپ اضافه می‌کنیم.
  • توجه داشته باشید جعفری را دقایق آخر به سوپ اضافه می‌کنیم حتی می‌توانیم بعدازاینکه سوپ جو با شیروخامه آماده شد جعفری بریزیم تا کاملاً ویتامین c خودش را از دست ندهد. الان گوشت مرغ پخته‌شده و ریش‌ریش کرده و به مواد داخل قابلمه اضافه می‌کنیم، مواد باید حتماً سفید و بدون هیچ ادویه‌ای باشد.
  • به این نکته دقت کنید که با اضافه کردن یک عدد هویج و پیاز داخل مرغ می‌توانید بوی بد مرغ را بگیریم. وقتی مواد پخته شد مرغ را به مواد اضافه میکینم. در اینجا چند قاشق سوپ جو شیر و خامه در یک کاسه می‌ریزیم و با خامه مخلوط میکینم و به هم می‌زنیم و بعد مستقیم به سوپ اضافه میکینم.
  • این باعث می‌شود شک خیلی خوبی به خامه داده شود که خامه داخل سوپ بریده‌بریده نشود و حتی اگر مدت ۳۰ دقیقه خامه روی حرارت باشد هیچ اتفاقی نمی‌افتد و بریده‌بریده نمی‌شود و بعد آماده شدن جعفری را اضافه میکینم؛ و همین‌طور می‌توانید سوپ جو شیر و خامه لذیذ را با نون تست میل کنید
5/5 (2 نظر)
برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن