آشپزینکات آشپزی

علت تلخ شدن پرتقال خشک شده همراه با راه حل

ما در ان بخش با آموزش خشک کردن پرتقال و علت تلخ شدن پرتقال خشک شده ، همه ما دوست داریم که اکثر میوه هارا خشک کنیم و در فصل های مختلف میل کنیم که یک نوع تنقلات عالی و خوشمزه به حساب می آید میوه های خشک شده یکی از خوراکی های سالم و مغذی هستند که می توانید در مهمانی هایتان از آنها استفاده کنید که ، با ما همراه باشید.
همه چیز درباره آبمیوه پرتقال

حتما برای شما نیز این اتفاق افتاده است زمانی که پرتقال را خشک می کنید طعم آن تلخ میشود و قابل خوردن نمیباشد. ما در این بخش علت تلخ شدن پرتقال خشک شده به همراه راه حل هایی را برای شما به آموزش واهیم گذاشت.۵ مزیت نوشیدن آب پرتقال هر روز صبح

چرا پرتقال بعد از خشک شدن تلخ میشود؟

هنگامی که شما پرتقال را به ورقه های نازک برش می زنید باید آنها را با شهد (شربت) آغشته کنید که بعد از خشک شدن ، پرتقال ها تلخ نشوند.

طرز تهیه شهد شربت برای پرتقال خشک شده

برای تهیه شربت یک لیوان شکر را با یک لیوان آب و یک قاشق آب لیمو مخلوط کنید با قاشق هم بزنید تا شکر داخل آب حل شود و بگذارید روی گاز با شعله کم تا به جوش بیفتد و شکر داخل آب حل شود .

ابتدا برای خشک کردن پرتقال باید مراحل زیر را انجام دهید.

۱ – با استفاده از چاقوی تیز میتوان از تیغه نیز استفاده کرد ، پرتقال ها را به ورقه های نازک برش دهید ، اما ضخامت آن بیش از ۱۰ میلی متر نباشد.

۲ – برش های پرتقال را بین دو حوله یا دستمال نخی و دستمال کاغذی آشپزخانه قرار دهید تا آب اضافی آن از بین برود.

۳ – بعد از برش پرتقال ها آن را مستقیماً روی سینی توری فر قرار بدهید و بگذارید تا حدود ۲-۳ ساعت در فر خشک شود. زمان بندی فر به اجاق و ضخامت برش های پرتقال بستگی دارد.

همچنین شعله فر خیلی کم باشد تا با دمای کم خشک بشه

علت تلخ شدن پرتقال خشک شده

روش دیگر برش ها را روی کاغذ روغنی و درون فر قرار دهید ، اما برای خشک شدن آنها مدت زمان بیشتری نیاز است.

برای جلوگیری از چسبیدن ورقه ها به قفسه ، آنها را هر ۱ ساعت یک بار پشت و رو کنید.

لطفا توجه داشته باشید: برش ها ممکن است هنوز کمی چسبناک باشند ، اما قابل استفاده هستند و نباید به صورت کپک زده باشند.

۴ – آغشته کردن برش های پرتقال به شکر یا پودر قند
پودر قند را روی هر دو طرف برش پرتقال بپاشید هرچه برش نازک تر باشد ، بهتر است. پس از خشک شدن پرتقال ها ، نه تنها شکر باعث شیرین شدن بلکه باعث براق شدن ورقه های پرتقال می شود . این برش ها ممکن است روی کاغذ روغنی بچسبند ، بنابراین هر ۱ ساعت یک بار ورقه ها را برعکس کنید .

بهترین روش ها برای تلخ نشدن پرتقال

۵ – استفاده از پودر ژلاتین
پودر ژلاتین را روی هر دو طرف برش بپاشید. این باعث می شود هنگام خشک شدن ، به صورت یخ زده دیده شود. لازم است در فر غالبا چرخیده شوند ، زیرا باعث چسبیدن به کاغذ روغنی یا سینی توری می شود .
تقریبا هر بیست دقیقه آنها را چرخانده و به آرامی آنها را با یک لیسک از قفسه جدا و برعکس کنید . در صورت آماده بودن ، از فر خارج کنید ، منتظر بمانید خنک شوند آنها از سینی در بیاورید. برش های پرتقال ممکن است هنوز مرطوب یا چسبناک باشند ، اما در نهایت خشک می شوند

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *