آشپزیشیرینی

طرز تهیه نان کماج خوشمزه مخصوص همدان

خیلی از ما برای گردش به شهرهایی سفر کرده ایم و از سوغاتی ها و غذاهای خوشمزه سنتی این شهرها نوش جان کرده ایم که مزش هنوزم زیر زبانمون هست که در شهر خورمان نتونستیم پیدا کنیم یا اون طعم خاصی که خورده بودیم را نمیدهر که خیلی دنبال دستور پخت این سوغاتی ها یا غذاهای محلی گشته ایم که یکی از آن ها نان کماج است که ما در این بخش با طرز تهیه نان کماج همدانی با شما هستیم که بهترین روش پخت این نان خوشمزه را در این بخش به اشتراک گذاشته ایم با ما همراه باشید با آموزش پخت این نان
طرز تهیه نان آچما خوشمزه در خانه همراه با نکات کلیدی
طرز تهیه نان باگت

تعداد نفرات:
۶-۷ نفر
آماده سازی:
۱۵ ذقیقه
زمان پخت:
۳۰ دقیقهه
زمان کل:
۴۵ دقیقه

مواد لازم

  • آرد نان ۵٠٠ گرم (۴ پیمانه) برای طرز تهیه نان کماج
  • شکر ٢٠٠ گرم (١پیمانه)
  • ماست ٢٠٠ گرم (١پیمانه)
  • بکین پودر ١/۵ ق چ وانیل مایع ١/۴ ق چ ویاپودرهل ١ ق چ
  • شهد یا شربت ویا اب وعسل ١/۴ پیمانه (۵٠ گرم)
  • روغن حیوانی ویا کره ١٠٠ گرم
  • گلاب ٢ ق س

طرز تهیه نان کماج

  • در مرحله اول از یک دستکش یکبارمصرف دستتون کنید و یا دستتون روخوب بشورید ،برای تهیه ی این خمیرهمه ی مواد با دست مخلوط میشوند
  • بعد کره وشکررومخلوط کرده و با دست مخلوط کنید شهد وماست و بقیه ی مواد را اضافه کرده وهم بزنید.
  • ارد و بکین پودر مخلوط و یک بار الک کنید ،آرد را به مواد مایع اضافه کرده تا خمیر لطیفی بدست بیاید ،
  • این خمیراصلا نیاز به ورز دادن ندارد درحد مخلوط و یک دست شدن کافی است .
  • خمیر نیاز به استراحت هم ندارد فرر را روشن کنیدو رو دمای ١٨٠ درجه خمیر را به ١۴ تا ١۵ گلوله تقسیم کنید .
  • بین دو نایلون خمیر را باز کنید وقالب بزنید .چانه های قالب زده را داخل سینی فر بچینید و روشو رومال کنین (زرده تخم مرغ +١ ق شیر یا ماست وچند قطره زعفران اب شده)
  • روی خمیرهای زرین شده کمی کنجد بپاشید وسینی روداخل فر داغ به مدت ٢٠ تا ٣٠ دقیقه بذارید تا روی نان طلایی بشود و در فر داغ طبقه ی وسط بذارید تا روی نان طلایی بشود .
  • بعد از پخت سینی را از فرخارج کنید وبعد ازکمی خنک شدن نان ها را داخل ظرف سرو بذارید و با چای داغ نوش جان کنید.
    طرز تهیه نان بربری خانگی
  • ازترازواستفاده کنین
  • ازاضافه کردن ارداضافه خودداری کنین خمیرنان فوق العاده لطیفه
  • بعدازاینکه قالب زدین خمیراطراف قالب روباخمیراصلی قاطی نکنین وبذارین کناراخرکاردوباره قالب بزنین
  • نان شیرینی خوشمزه ونرم روبعدازخنک شدن داخل نایلون بذارین وروشویک دستمال تمیزبذارین تانرم بمونه
  • میتونین این نان روفریزکنین وتایکماه نگه داری کنین
0/5 (0 نظر)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *