آشپزیشیرینی

طرز تهیه کیک فاش خوشمزه در خانه

در این بخش از شیرینی پزی با یکی از کیک های خوشمزه و عالی با شما هستیم به نام کیک فاش که با بافت نرم که دارد در مجالس و عصرونه های دورهمی با یک چای یا قهوه میل کنید و در کنار خانواده لحضات نابی را سپری کنید با ما همراه باشید با طرز تهیه کیک فاش
همچنین میتوانید طرز تهیه کیک روسی تمشک و شکلات
طرز تهیه کیک زبرا را مشاهده فرمایید و از پخت آن لذت ببرید.

تعداد نفرات:
۱ عدد
آماده سازی:
۱۵ دقیقه
زمان پخت:
۲۵ دیقه
زمان کل:
۴۰ دقیقه

مواد لازم

  • پودر شکر ۱۴۰گرم برای طرز تهیه کیک فاش
  • ارد ۱۴۰گرم
  • روغن مایع: ۱۵۰گرم
  • تخمرغ ۴عدد
  • اردبرنج۴۰ ۴۰گرم
  • پکنپودر ۱ نیم ق چ
  • جوش نصف ق چ
  • شربت ۲ ق
  • گلاب : ۴۰گرم
  • رنگ زرد ۱/۴لیوان

طرز تهیه کیک فاش

  • آرد و ارد برنج و پگن پودر جوش رو مخلوت کنید شهت با گلاب و رنگ مخلوط کنید تخمه مرغ و پودر شکر رو خوب مخلوط کنید تا شکر اب شه
  • و یکمی سفید شه خیلی زیاد هم نزنید بعد گلاب و شهتی که مخلوط کردین بریزید داغل مواد یکم‌ قاطی شد بسه بعد روغن مایع رو اضافه کنید.
  • به هیچ عنوان زیاد هم نزنید یک دور هم بزنی کافیه بعد ارد مخلوط را اضاف کنید کم کم هم زن رو دور اروم باشه ارد رو اضاف کنید ارد که تموم شد اصلا هم نزنید
  • خمیر شل هست بعد داخل قالب مستطیل بریزید کف قالب کاغذ روغنی بنداز و دورش رو چرب کنید با روغن مایع
  • برای طرز تهیه کیک فاش خیلی زیاد قالب پر نکنید نصف بند انگشت فاصله داشته باشه
  • درجه فر ۱۸۰° بعد ۲۰دقیقه درب فر رو باز نکنید بعد که بدونید کیک پخت شده دست بزنید جای انگشت موند یعنی خمیره بعد که پخت شد بلا فاصله شهت داغ بریز روش با ملاقه کوچیکی شهت پخش کن روش و با فلچه
  • بکش روش مواظب باشید فلچه خیلی اروم بکشید وگرنه لایه کیک جمع میشه خوب شهت بزنید
  • و یک ساعت نیم ‌بزار سرد بسه بعد همون داخل قالب‌ برش بده
5/5 (3 نظر)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *