آشپزیپلو و چلو

طرز تهیه خورش هویج خوشمزه

حالت شب

خورش هویج یکی از خوشمزه ترین خورش های ایرانی بشمار می آید که با هویج و مرغ یا گوشت و آلو پخت میشود.

در این بخش با آموزش پخت خورش هویج با مرغ را برای شما عزیزان به اشتراک خواهیم گذاشت که امیدوارم از این غذای خوشمزه لذت ببرید.

همچنین میتوانید دیگر خورش های ایرانی مثل خورش قیمه یا خورش فسنجون خوشمزه مشاهده فرمایید.

آموزش پخت خورشت هویج

خورش هویج لزومی ندارد شیرین باشد ولی بسته به زائقه شما عزیزان دارد که در آشپزی خود استفاده کنید یا نه

این خورش بیشتر در تبریز پخت میشود ولی در اکثر نقاط ایران خانوم های خانه دار آن را برای مهمونی ها در مجالس پخت میکنند.

طرز تهیه خورش هویج

مواد لازم

مواد لازممقدار نیاز
مرغ۵ تیکه
هویج۱ کیلو
آلو خورشتی۱۵۰ گرم
پیاز درشت۱ عدد
آبلیمونیم فنجان
ادویهبه مقدار نیاز
شکر۱ یا ۲ قاشق غذا خوری
زعفرانمقداری

طرزپخت خورشت هویج

ابتدا مرغ ها را آماده کرده و مقداری نمک به آن اضافه میکنیم و درون ماهی تابه سرخ میکنیم تا یکم رنگ به طلایی بخورد.

سرخ کردن مرغ
سرخ کردن مرغ

بعد درون همون ماهی تابه پیاز داغ درست میکنیم و مرغ ها را به آن اضافه میکنیم و زردچوبه و فلفل و یک لیوان آب به آن اضافه میکنیم و اجازه میدهیم تا مرغ ها حالت نیم پز به خود بگیرد.

در این مرحله هویج ها را شسته و پوشت کنده و آنها را به صورت خلالی در میاوریم و درون ظرف مرغ ها میریزیم.

آلوها را که قبلا در آب سرد خیس کردیم را به درون مواد اضافه میکنیم و مقداری زعفران ساییده شده را به مواد اضافه میکنیم.

افزودن هویج و آلو به خورش
افزودن هویج و آلو به خورش

بعد از مخلوط کردن مواد در قابلمه را میگذاریم تا خورشتمان جا بیفتد.

بعد از جا افتادن نیم ساعت مونده به سرو خورشت آبلیمو و شکر را اضافه میکنیم و اگر خواستین میتوانید از خلال پسته یا بادام و دارچین برای روی آن استفاده کنید.

آموزش پخت خورش هویج
آموزش پخت خورش هویج
امیدوارم از این آشپزی استفاده کافی برده باشید 

در اینجا با طرز تهیه هویج پلو خوشمزه همراه باشید.

3.7/5 (3 نظر)
برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن