سالاد

طرز تهیه سالاد مرغ و قارچ خوشمزه و رژیمی

حالت شب

سالاد مرغ و قارچ یکی از خوشمزه ترین وعده های شام میباشد که هم سبک و هم رژیمی است که خیلی ها میخواهند یک شام سبک و راحت میل کنند که یک خواب راحت را تجربه کنند که ما در این بخش با طرز تهیه سالاد مرغ و قارچ را برای شما آموزش خوایم داد که از این غذای خوشمره لذت ببرید.

اگر به دنبال یک غذا با کالری کمتر هستید این سالاد را از یاد نبرید این سالاد همانند دیگر سالاد ها مانند سالاد کلم بروکلی و طرز تهیه سالاد سزار اصیل و آموزش درست کردن چند سس خانگی پرطرفدار وخوشمزه خیلی غذای خوبی است.

تعداد نفرات:
۳-۴ نفر
آماده سازی:
۲۰ دقیقه
زمان پخت:
۴۰ دقیقه
زمان کل:
۶۰ دقیقه

مواد لازم

  • سینه مرغ کامل نیم عدد برای طرز تهیه سالاد مرغ و قارچ
  • آب مرغ ۱/۵ ق غ
  • قارچ ۲۵۰ گرم
  • فلفل دلمه ای ۲عدد
  • سس مایونز به مقدار لازم
  • نمک بمقدار لازم
  • کنسرو ذرت ۲-۳ ق غ
  • پیاز داغ و زرشک برای تزئین

طرز تهیه سالاد مرغ و قارچ

  • در مرحله اول سینه مرغ را درون قابلمه ای همراه با آب روی حرارت قرار میدهیم تا خوب بپزد، بعد برای مزه خوب مرغ میتوانید یک عدد پیاز را خرد کرده و به قابلمه اضافه کنید.
  • بعد از پخت کامل مرغ کمی صبر میکنیم تا سرد بشود بعد ،مرغ رو به تکه های کوچک میبریم یا میتونین با دست خرد کنید.
  • فلفل دلمه ای ها را تقریبا به شکل مستطیلی خرد میکنیم. اگه از کنسرو ذرت استفاده میکنیم ابتدا تا ۲۰ دقیقه اون رو بجوشونین بعد درب کنسرو رو باز کنین.
  • سپس قارچ ها رو تمیز شسته و به صورت ورقه ای خرد میکنیم و بمدت ۱۰دقیقه همراه با آب در قابلمه ای میریزیم تا قارچ ها بپزد و نرم شوند و بعد آنها را آبکش میکنیم.
  • در طرز تهیه سالاد مرغ و قارچ حتما در ماهیتابه ای مقداری روغن ریخته و فلفل دلمه ای هارو اضافه کرده و تفت میدیمبعد از اینکه فلفل ها پخته شد قارچ ،ذرت و تکه های مرغ رو اضافه میکنیم و بمقدار لازم نمک اضافه میکنیم و همه ی مواد رو حدود ۱۰ دقیقه تفت میدیم.
  • در این مرحله بمقدار لازم سس را همراه با آب مرغ مخلوط میکنیم و سپس به موادمان اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم تا همه ی مواد به سس آغشته و یک دست شود.
  • برای تزئین پیاز داغ و زرشک رو اضافه میکنیم. برای درست کردن پیاز داغ و زرشک ابتدا پیازهارو خلالی خرد کرده و در روغن سرخ میکنیم تا طلایی بشه بعد مقدار کمی زرشک رو شسته و بعد از خشک شدن به پیاز داغ اضافه میکنیم و ۲ دقیقه تفت میدیم تا زرشکها هم سرخ بشن.
4.7/5 (3 نظر)
برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن