آشپزیسوپ ها

طرز تهیه سوپ مرغ خوشمزه و مجلسی

با سلام به مخاطبین عزیز رسانه بیتاپ بخش آشپزی ، در این بخش با شما هستیم با اموزش پخت یک سوپ مرغ خوشمزه و مقوی ،با ما همراه باشید.

سوپ مرغ یکی از سوپ های خوشمزه و مقوی است که خواص زیادی دارد که حتی برای بعضی از بیماری ها نیز مورد استفاده قرار میگیرد که برای سرماخوردگی خیلی مفید است.

سوپ یکی از غذاهای آبکی خیلی خوشمزه است که کمتر خانومی برای آشپزی آن از این نوع سوپ استفاده نمیکند که ما در اینجا با بهترین روش پخت این نوع سوپ برای شما عزیزان آموزش میدهیم.

طرز تهیه سوپ مرغ
طرز تهیه سوپ مرغ

سوپ مرغ

مواد لازم

مواد لازممقدار نیاز
سینه مرغ۲۵۰ گرم
پیاز بزرگ۱ عدد
لیمو ترش۱ عدد
سیر۱ حبه
روغن مایعمقداری
هویج متوسط۲ عدد
ادویهبه میزان لازم
جعفری خرد شده۱ قاشق غذا خوری
سیب زمینی متوسط۲ عدد

طرز تهیه سوپ مرغ

در مرحله اول ۲ لیوان آب را درون قابلمه ریخته و حرارت را زیاد میکنیم و اجازه میدهیم تا آب به جوش بیاید سپس مرغ ها را درون قابلمه به همراه مقداری زرد چوبه اضافه میکنیم و به مدت ۱۵ دقیقه اجازه میدهیم تا نیم پز شود.

در مرحله بعد پوست پیاز ها و سیر را کنده و ریز خرد میکنیم و در قابلمه ای که اندازه سوپ در آن میپزد را مقداری روغن مایع ریخته و پیاز و سیر را درون آن تفت میدهیم.

سپس مقداری زردچوبه را درون قابلمه پیاز ها ریخته و مخلوط میکنیم تا کمی نرم شوند و زردچوبه به خورد پیاز و سیر برود.

طرز تهیه سوپ مرغ
طرز تهیه سوپ مرغ

حال مرغ ها را به صورت نگینی یا ریش ریش خرد کرده و درون قابلمه میریزیم و مقداری تفت میدهیم.

سپس ۴ لیوان آب را درون قابلمه ریخته و مخلوط میکنیم و به مدت ۲۰ دقیقه اجازه میدهیم تا مرغ ها خوب بپزند پس از گذشت این زمان هویج ها را نگینی خرد کرده و بمدت ۱۵ دقیقه اجازه میدهیم تا بپزد.

سپس سیب زمینی ها را خورد کرده و درون قابلمه میریزیم و میگذاریم تا باز بپزد و مقداری نمک و فلفل سیاه به آن اضافه میکنیم.

پس از پخت سوپ سبزی جعفری و لیمو ترش را موقع سرو کردن به غذا اضافه میکنیم و میل مینماییم.

نکات کلیدی سوپ مرغ

سوپ مرغ بدلیل اینکه مواد زیادی ندارد لعابی شدن آن ممکن است که سخت شود و سوپ ما آبکی شود برای لعابی شدن سوپ میتوانید مقداری رشته سوپ اضافه کنید.

رنگ سوپ بخاطر اینکه بجز زرد چوبه چیزی دیگه ای استفاده نشده رنگش زرد شود شما میتوانید ۱ قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی به موادمون اضافه کنید و رنگ آن را تغییر دهید.

دلیل اینکه سیب زمینی ها را بعد از هویج ها اضافه میکنیم این است که سیب زمینی زودتر از هویج پخت میشود اگر همزمان باشد سیب زمینی ها زیاد میپزند و له میشوند.

موفق باشید.

همچنین میتوانید طرز تهیه انواع غذا با مرغ را در این بخش مطالعه فرمایید.

4.7/5 ( 3 نظر )
4.7/5 ( 3 نظر )
برچسب ها

نوشته های مشابه

یک نظر

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن