اطلاعات عمومیسرگرمی

همه چیز درباره فلفل کاین + خواص و فواید سلامتی برای بدن

فلفل کاین یک فلفل قرمز است در خانواده فلفل دلمه ای قرار دارد که افراد غالباً از آن برای تقویت غذاهای خوش طعم استفاده می کنند و مواد مغذی موجود در فلفل ممکن است مزایای سلامتی را به همراه داشته باشد.خواص فلفل کاین را مشاهده فرماید.

فلفلهای کاین ارتباط نزدیکی با فلفل دلمه ای و جلف دارند. آنها جزء اصلی غذاهای آمریکای جنوبی ، مکزیکی ، کجون و کرئول هستند. خشک و تر ، آنها ادویه ای پودری را برای چاشنی درست می کنند و همچنین از غذاهای کره ای ، سیچوان و سایر غذاهای آسیایی نیز استفاده میکنند.

در همین حال ، پزشکان داروهای سنتی چینی و آیورودا از فلفل کاین به روش های مختلفی استفاده می کنند ، از جمله این موارد برای درمان مشکلات گردش خون است.

اسپیچر از ماده فعال فلفل ، کپسایسین ناشی می شود که در بسیاری از آماده سازی های موضعی برای درد و دردهای عضلات و مفاصل وجود دارد.

در این مقاله مطالب غذایی فلفل کاین را توصیف می کنیم. ما همچنین مزایای سلامتی احتمالی ، چگونگی ترکیب بیشتر در رژیم غذایی و خطرات مرتبط را مورد بررسی قرار می دهیم.
حقایق جالب در مورد فلفل چیلی

خواص و فواید فلفل کاین

فلفل کاین ممکن است فواید زیادی برای سلامتی داشته باشد و افراد ممکن است با استفاده از آماده سازی هایی که حاوی کپسایسین یا با خوردن فلفل هستند ، این موارد را تجربه کنند.

کپسایسین ، ماده ای در فلفل کاین ، ممکن است به این موارد کمک کند :

  • تسکین درد
  • مدیریت وزن
  • خارش را تسکین می دهد
  • کاهش التهاب
  • درمان سرماخوردگی و احتقان
  • محافظت از سیستم عصبی

شواهد علمی همه موارد استفاده بالا را پشتیبانی نمی کند. با این حال ، برخی محققان دریافته اند که ترکیبات موجود در فلفل کاین ممکن است به روش های زیر کمک کند.

همه چیز درباره فلفل کاین

تقویت فعالیت آنتی اکسیدانی

آنتی اکسیدان در فلفل قرمز عبارتند از:

  • ویتامین C ، که از سیستم ایمنی بدن نیز پشتیبانی می کند
  • ویتامین E
  • بتاکاروتن
  • کولین
  • لوتئین
  • زاکزانتین
  • کریپتوکسانتین، منبع ویتامین A است

کریپتوکسانتینهمچنین نوعی رنگدانه به نام کاروتنوئید است و رنگ قرمز آن را به فلفل می دهد.

آنتی اکسیدان ها با کمک به بدن برای از بین بردن رادیکال های آزاد طیف گسترده ای از فواید سلامتی را ارائه می دهند – مواد سمی که در صورت ایجاد تعداد زیادی از آنها می توانند صدمه ببینند.

از بین بردن رادیکال های آزاد ممکن است به جلوگیری از طیف وسیعی از مشکلات سلامتی ، از جمله سرطان ، بیماری های قلبی و بیماری های عصبی مانند آلزایمر کمک کند.

بدن مقداری آنتی اکسیدان تولید می کند ، در حالی که برخی دیگر از رژیم غذایی دریافت می کنند.

کدام مواد غذایی منبع خوبی از آنتی اکسیدان ها هستند؟ اینجا را پیدا کنید

خواص فلفل کاین برای سلامتی و نحوه مصرف آن

کاهش علائم سرماخوردگی

برخی از افراد از فلفل کاین در داروهای خانگی برای سرفه ، احتقان و مقابله با سرماخوردگی استفاده می کنند.

نویسندگان یک بررسی در سال ۲۰۱۶ دریافتند که کپسایسین ممکن است علائمی از قبیل عطسه ، بینی چرکی ، قطره بعد از زایمان و احتقان را در مواقع ایجاد آلرژی یا سیگار کشیدن تسکین دهد.

کپسایسین ممکن است این اثرات را داشته باشد با کوچک کردن رگهای خونی گشاد شده در بینی و گلو.

محققان در پشت یک مطالعه سال 2019 که شامل ۴۶ شرکت کننده بود ، دریافتند که اسپری بینی کپسایسین “تسکین قابل توجه سریع و پایدار” را از علائم فوق الذکر ارائه می دهد – هنگامی که آلرژی دلیل نبود. بهبود به محض ۱۰ دقیقه پس از استفاده از اسپری آغاز شد.

در همین حال ، یک مطالعه در سال ۲۰۱۵ نشان داد که فلفل کاین ممکن است خاصیت ضد باکتریایی داشته باشد. در آزمایش های آزمایشگاهی ، دانشمندان دریافتند که این گروه با استرپتوکوک گروه A ، نوع باکتری های مسئول گلو استرپت و سایر بیماری ها مبارزه می کند.

برای تهیه داروی خانگی که شامل فلفل کاین است ، فرد می تواند موارد زیر را امتحان کند:

  • ۱/۴ قاشق چایخوری (قاشق چایخوری) فلفل کاین ، ۱/۴ قاشق چایخوری زنجبیل زمینی ، ۱ قاشق غذاخوری (قاشق غذاخوری) عسل ، ۱ قاشق غذاخوری سرکه سیب و ۲ قاشق غذاخوری آب ترکیب کنید و سپس مخلوط را توسط قاشق چایخوری بگیرید.
  • فلفل کاین و سرکه سیب را در آب داغ و یک چای مخلوط کنید تا سینوس ها پاک شود.

با این حال ، کمبود شواهد علمی وجود دارد که نشان می دهد این داروهای خانگی مؤثر هستند.

برخی از داروهای سرماخوردگی طبیعی دیگر چیست؟ اینجا را پیدا کنید

فایده شگفت انگیز فلفل کاین

تسکین درد

کپسایسین ، ماده مؤثر در فلفلهای کاین ، ممکن است دارای خاصیت تسکین دهنده درد باشد.

یک بررسی منتشر شده در سال ۲۰۱۶ ، به بررسی پتانسیل کپسایسین در یک کرم برای کاهش درد می پردازد. نویسندگان نتیجه گرفتند که ممکن است مزایایی برای استفاده طولانی مدت باشد.

کپسایسین با کاهش مقدار ماده P – یک ماده شیمیایی که پیام های درد به مغز می دهد ، می تواند در کاهش درد کمک کند.

بر اساس یک مطالعه ، کرم ها یا پمادهای حاوی 0.0125٪ کپسایسین خالص ممکن است باعث کاهش درد و حساسیت به آرتروز شوند. شرکت کنندگان از استفاده از کرم روزانه سه بار در سایت های درد خود بهره مند شدند.

با این حال ، برخی از افرادی که این روش درمانی را امتحان می کنند ، احساس سوزش ناخوشایند را به عنوان یک عارضه جانبی تجربه می کنند.

تحقیقات دیگر نشان داده اند که مصرف مکمل های کپسایسین خوراکی ممکن است به تسکین درد و ناراحتی در ورزشکاران کمک کند. با این حال ، دانشمندان هنوز در حال تحقیق هستند که چگونه این ممکن است کار کند و کدام دوز ممکن است مؤثر باشد.

همچنین نگرانی هایی وجود دارد مبنی بر اینکه ممکن است باعث ناراحتی دستگاه گوارش در برخی از افراد شود.

ذکر این نکته حائز اهمیت است که یافته های فوق به جای استفاده های رژیمی از داروی کپسایسین به عنوان دارویی است.


خواص فلفل کاین ، از بین بردن سلول های سرطانی تا کاهش وزن

رفع مشکلات پوستی

به نظر می رسد که کپسایسین دارای خواص ضد باکتریایی است که به محافظت بدن در برابر استرپتوکوک پیوژنز یا گروه A استرپتوکوک کمک می کند . این باکتری می تواند عفونت های بافت نرم، از جمله پوست و باعث زرد زخم و سلولیت .

نویسندگان یک بررسی 2016 نتیجه گرفتند که تکه های کپسایسین ممکن است باعث کاهش خارش ناشی از شرایط مختلف پوستی از جمله پسوریازیس و همچنین خارش ناشی از دیالیز شود ، فرایندی برای تصفیه خون در افرادی که آسیب کلیوی دارند.

مدیریت وزن

بسیاری از محصولات حاوی فلفل کاین ادعا می کنند که متابولیسم را تقویت می کنند و باعث کاهش وزن می شوند ، اما همه شواهد قطعی نبوده اند.

یک مطالعه نشان داد که مصرف ۱ گرم فلفل کاین در یک وعده غذایی دمای هسته بدن را کمی افزایش داده است. این به نوبه خود کالری اضافی را می سوزاند . در برخی موارد ، شرکت کنندگان پس از مصرف کپسایسین تمایل کمتری به خوردن غذاهای چرب ، شیرین یا شور داشتند.

در سال ۲۰۱۸ دانشمندان به داوطلبان سالم دارونما ، دوز ۲ میلی گرم (میلی گرم) یا دوز ۴ میلی گرم کپسایسین به مدت ۱۲ هفته دادند. در مقایسه با افرادی که دارونما مصرف می کردند ، افرادی که مقدار بیشتری مصرف می کردند ، کاهش تقریباً ۶٪ چربی بدن را تجربه کردند.

با این وجود ، بسیاری از مطالعات دیگر به بررسی ترکیبات کائین یا کپسایسین با ترکیبات دیگر پرداخته اند ، بنابراین نمی توان نقش دقیق ترکیب فلفل را مشخص کرد.

اگر تحقیقات بیشتر نشان دهد که کائین یا کپسایسین به بدن کمک می کند تا کالری را سوزاند ، فلفل می تواند به یک بخش سالم از برنامه مدیریت وزن تبدیل شود.

خواص فلفل کاین

تغذیه

در جدول زیر مقدار هر ماده مغذی موجود در یک قاشق چایخوری فلفل کاین به وزن حدود ۱٫۸ گرم نشان داده شده است.

همچنین ، طبق دستورالعملهای رژیم غذایی برای آمریکایی ها ۲۰-۲۰۲۰ ، میزان مصرف هر ماده مغذی در بزرگسالان به روز چه مقدار ، نشان می دهد . با این حال ، نیازها با توجه به جنس و سن فرد متفاوت است.

مواد مغذیمقدار ۱ قاشق غذاخوری فلفل را اضافه کنیدنیاز روزانه بزرگسالان
انرژی (کالری)۵٫۷۱۶۰۰-۳۰۰۰
کربوهیدرات (گرم)۱٫۰ گرم ، از جمله ۰٫۲ گرم شکر۱۳۰
فیبر (گرم)۰٫۵۲۲٫۴-۳۳٫۶
کلسیم (میلی گرم)۲٫۷۱۰۰۰-۱۳۰۰
فسفر (میلی گرم)۵٫۳۷۰۰-۱،۲۵۰
منیزیم (میلی گرم)۲٫۷۳۱۰-۴۲۰
پتاسیم (میلی گرم)۳۶٫۳۴،۷۰۰
ویتامین C (میلی گرم)۱٫۴۶۵-۹۰
فولات (میکروگرم [mcg] ، DFE)1.9400
کولین (میلی گرم)۰٫۹۴۰۰-۵۵۰
ویتامین A ، RAE (میلی گرم)۳۷٫۵۷۰۰-۹۰۰
بتا کاروتن (میلی گرم)۳۹۳اطلاعاتی وجود ندارد
لوتئین و زاکزانتین (میلی گرم)۲۳۷اطلاعاتی وجود ندارد
Cryptoxanthin بتا (میلی گرم)۱۱۳اطلاعاتی وجود ندارد
ویتامین E (میلی گرم)۰٫۵۱۵

خطرات استفاده از فلفل کاین

کپسایسین می تواند دستگاه گوارش را تحریک کند.

غذاهای تند ممکن است برای افرادی که دارای موارد زیر هستند:

  • بیماری ریفلاکس معده به دستگاه گوارش (GERD)
  • سندرم روده تحریک پذیر (IBS)

بسیاری از غذاها می توانند در بعضی از افراد واکنش آلرژیک ایجاد کنند ، اما تحقیقات نشان می دهد که آلرژی فلفل کاین نادر است.

با این وجود ، هر کس کهیر ، تورم و یا تنفس خود را بعد از خوردن فلفل کاین تجربه کند ، باید فوریت پزشکی را دریافت کند. یک واکنش آلرژیک ممکن است به آنافیلاکسی تبدیل شود ، یک واکنش شدید که می تواند تهدید کننده زندگی باشد.

هر کس در نظر دارد از داروی کپسایسین برای اهداف پزشکی استفاده کند ، ابتدا باید به پزشک مراجعه کند.

خلاصه

فلفل کاین حاوی کپسایسین است ، ترکیبی که طعم گرم آن را می بخشد. کپسایسین ممکن است به روش های مختلف برای بدن مفید باشد.

با این حال ، شواهد این امر از مطالعاتی حاصل شده است که این ترکیب را در کرم ها و مکمل ها آزمایش کرده اند – افزودن فلفل کاین به رژیم غذایی ممکن است اثرات مثبتی نداشته باشد.

هنوز هم بسیاری از افراد از لگدی که فلفل کاین به غذاهای با مزه اضافه می کنند لذت می برند و آنتی اکسیدان موجود در فلفل ممکن است به محافظت از بدن در برابر انواع بیماری ها کمک کند.

زهرا پورنظم

پور‌ نظم هستم تحلیلگر و نویسنده. بیشتر اوقات‌ مشغول مطالعه هستم. عاشق عکاسی ، آشپزی و هنر های بانوان خوشحالم که در جمع بیتاپی ها هستم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *