آشپزینکات آشپزی

اشکالات رایج در پخت کیک + راه حل های اساسی

حالت شب

اکثر خانوم های خانه دار و سرآشپز های عزیز در خانه کیک پخت میکنند که بعضی هاشون به دلایلی خراب میشه که نمیدونند مشکل این کیک چیه و دیگه از پخت کیک زده میشن که ما در این بخش با بهترین راه حل های اساسی برای اشکالات رایج در پخت کیک با شما هستیم که امیدوارم استفاده کافی برده باشید و یک کی عالی پخت کنید که ما دستور پخت های کیک ها را در بخش های دیگر برای شما عزیزان به اشتراک گذاشته ایم حتما سر بزنید و از پخت آن لذت ببرید.

در این بخش با چند نکته طلایی برای پخت کیک که چرا کم پف میکند یا چرا حالت خیسی دارد و چرا کیک سفت میشود و ده ها مشکل دیگر با شما هستیم با ما همراه باشید.

مشکلات پخت کیک

چرا کیک به اندازه کافی پف نمی کند

  1. دقت در اندازه گیری مایعات ( حتما از پیمانه های یکسان استفاده کنید )
  2. میزان مخلوط کردن مواد ( دقت کنید که مواد را نه کم نه زیاد مخلوط نکنید )
  3. دمای فر ( اندازه حرارف فر خیلی مهم است دقت کنید که نه کم باشد و نه زیاد )
  4. مخلوط کردن مواد اولیه به صورت ترتیبی
  5. حتما از تخم مرغ یا کره که استفاده میکنید قبلا در محیط خانه قرار دهید تا خنک نباشد
  6. کم یا کهنه بودن پکین پودر
  7. زیاد بودن روغن مایع
  8. بزرگ بون قالب کیک نسبت به اندازه مواد مخلوطی
  9. نباید خمیر اماده شده زیاد در زمین قرار بگیرد تا فر گرم شود حتما بعد ریختن مواد به قالب درون فر که قبلا گرم شده قرار دهید

روی کیک حالت چسبندگی دارد

  1. نباید بلافاصله بعد از بیرو اوردن کیک از داخل فر رویش را بپوشانید حتما در دمای محیط سرد شود
  2. استفاده زیاد مایعات باعث میشود که روییه کیک خیس شود
  3. اگه کیک به اندازه کافی پخت نشود روی آن خیس میشود و حالت چسبناکی به خود مییگرد

کیک حالت خیسی دارد

  1. کیک قبل از پخته شدن کامل از فر بیرون اورده شده است
  2. حتما به موقع از قالب خارج کنید یعنی نباید درون قالب سرد شود
  3. شکر و مایعات و روغن به اندازه مورد استفاده نبوده است

اشکالات رایج پخت کیک

چرا درون کبک سوراخ های بزرگی دارد

  1. حتما دمعی فر زیاد بوده
  2. حتما مواد اولیه را خوب مخلوط نکرده اید
  3. بکینگ پودر استفاده شده برای کیک زیاد بوده است

علت چروکیده شدن روی کیک

  1. مباید قالب از موادمون زیاد بزرگ باشد
  2. پر چرب بودن قالب به چروکیده شدن کیک کمک میکند
  3. مواد زیدی مخلوط شده است
  4. مایعات کیک ریاد از حد بوده است
  5. کیک زیادی درون فر پخت شده است

چرا بعد از پخت کیک پف کیک میخوابد

  1. میزان هوادهی مواد خوب نبوده است ( هوای موجود در میان کیک حبس شده خیلی زیاداست)
  2. دمای فر را چک کنید کم نباشد و کیک را خوب بپزید
  3. شگر آن کیک زیاد بوده یا مایعات بیش از حد است
  4. قالب کیک برای مواد کوچیک است
  5. کیک را به هیچ وضح ممکن اصلا داخل فر تکان ندهید و ضربه نزنید
  6. در فر را تا وقتی که پخت کامل نشده است باز نکنید
  7. دمای فر کم است
  8. مقدار بکیم پودر زیاد بوده است
  9. بعد از مخلوط کردن آرد به مواد زیاد مخلوط نکنید

چرا کیک بافت زبری دارد و وسط آن فرو رفته است

  1. دمای فر کم بوده و به ارامی پخت شده است
  2. شکر و روغن به اندازه کافی مخلوط نشده است
  3. مواد کیک به اندازه مخلوط نشده
  4. پکینگ پودر زیاد بوده است
  5. مایعات استفاده شده برای مواد کم بوده
  6. آرد نا مناسب بوده و سنگینی میکند
  7. مواد به درستی درون قالب ریخته نشده است

چرا پایین کیک خشک شده ولی روی کیک حالت چسبندگی دارد

  1. مواد بیش از حد مخلوط شده است
  2. مدت پخت کیک زیاد بوده است
  3. سفیده تخم مرغ بیش از حد زده شده است
  4. قالب کیک بزرگ بوده
  5. دمای فر نامناسب بوده
  6. کیک به خودی خود سرد نشده است
  7. آرد مورد استفاده زیاد بوده
  8. میزان روغن و مایعات کم است
  9. مقدار شکر کم بوده

مشکلات رایج و نکات مهم پخت کیک خانگی

با بهترین روش اشکالات رایج در پخت کیک را درست کنید

چرا قسمت بالای کیک زیاد پف کرده و ترک میخورد

  1. مخلوط کردن بیش از حد مواد اولیه
  2. زیاد بودن دمای فر
  3. میزان مایعات کم و آرد استاده شده زیاد است
  4. کیک در طبقه بالای فر قرار گرفته است

چرا روی کیک شیب دار و کج شده است

  1. فر تزار نیست
  2. کف قالب شیب دار است
  3. موتد و بکینگ پودر به خوبی مخلوط نشده است

رویه کیک به طور یکنواخت طلایی نشده است

  1. گرما به طور یکنواخت در فر پخش نمی شود.(برای جریان بهتر هوا دقت کنید که ظرف کیک حداقل ۵ سانتیمتر از دیواره های فر و نیز ظرف دیگر فاصله داشته باشد)

چرا ته کیک سوخته ولی وسط کیک خام است

  1. جریان هوا در فرد نامناسب است

چرا کیک سنگین و خمیر است

  1. مواد کیک به خوبی مخلوط نشده است
  2. مایعات کیک زیاد است
  3. تعداد تخم مرغ ها زیاد است
  4. دمای کیک خیلی بالاست
  5. زمان پخت طولانی شده است

این ترفند های خوب برای شما عزیزان میباشد که بهترین کیک را بدون هیچ خرابی پخت کنید و از ان لذت ببرید اشکالات رایج پخت کیک اکثرا این موارد هستند که ما برای شما بازگو کردیم باز هم هر مشکلی در پخت و تهیه مواد اولیه بود در قسمت نظرات حتما اعلام فرمایید تا در اولین فرصت راهنمایی های لازم را برای شما ارسال کنیم
موفق باشید

برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن