آشپزیسوپ ها

طرز تهیه سوپ ذرت + نکات کلیدی همراه با دستور پخت آسان

حالت شب

در بخش آشپزی رسانه ی بیتاپ با آموزش درست کردن سوپ ذرت در خدمت شما دوستان عزیز هستیم.

سوپ ذرت یکی از غذا های خوشمزه است که در فصل سرما یک غذای گرم خیلی میچسبه

برای یادگیری این سوپ خوش طعم با ما همراه باشید.

طرز تهیه سوپ ذرت

مواد لازم

مواد لازممقدار نیاز
ذرت۲/۵ فنجان
کره۲ قاشق غذا خوری
نمک و فلفلبه میزان لازم
شیر۲/۵ فنجان
جعفری خرد شده۴ قاشق غذا خوری
آرد۲ قاشق غذا خوری
آب گوشت۳ لیوان
نخود سبزنیم لیوان
پیاز۲ عدد
طرز تهیه سوپ ذرت
طرز تهیه سوپ ذرت

طرز تهیه سوپ ذرت

ابتدا ذرت ها را با یک لیوان آب و یک فنجان شیر می پزیم تا پخته شوند.سپس آن را با مخلوط کن له می کنیم و یا می کوبیم تا له شود.

پیاز هارا خلال می کنیم ودر کره تفت می دهیم تا طلایی رنگ شود.

آرد را هم کمی سرخ می کنیم.سپس آب گوشت و شیر را هم اضافه می کنیم و هم می زنیم تا یکدست شود.

در مرحله ی بعدی نخود فرنگی پخته شده را می ریزیم.

سپس پیاز های سرخ شده وذرت کوبیده را هم به بقیه مواد اضافه می کنیم وبا نمک وفلفل خوب آغشته می کنیم ومی گذاریم تا حد لازم آب آن برچیده شود.

در آخر جعفری را اضافه کرده وحرارت را خاموش می کنیم. می توانیم مقداری آبلیمو نیز به عنوان چاشنی اضافه کنیم.

نکات درست کردن سوپ ذرت

پیاز ها را با شعله ی ملایم تفت دهید و مراقب باشید که نسوزند. تا پیازداغی خوش رنگ داشته باشید.

نخود فرنگی ها حتما باید قبل از شروع کار پخته شوند.

جعفری ها را حتما باید بعد از خاموش کردن شعله اضافه کنید.تا رنگ جعفری ها تغییر نکند.

ذرت ها حتما باید خوب له شده باشند تا داخل غذا به صورت درشت دیده نشوند.

میتوانید به جای ذرت از کنسرو آماده درت نیز استفاده کنید.

مقادیر گفته شده برای هر ماده ی غذایی را حتما رعایت کنید.

امیدوارم از این آشپزی لذت کافی برده باشید.

4.8/5 (5 نظر)
4.8/5 (4 نظر)
برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن