اختصاصیسرگرمیمطالب جالب

حقایق جالب در مورد زغال اخته ( توت قرمز )

نام آن زغال اخته برای توصیف انواع توت های قرمز ترش تولید شده توسط چندین گونه گیاه استفاده می شود.

 زغال کم پشت ، بوته های خزنده یا تاک ها تا ۲ متر طول و ۵ تا ۲۰ سانتی متر از ارتفاع دارند.

آنها دارای ساقه های باریک و جادویی هستند که ضخیم تر از چوب نیستند و دارای برگهای همیشه سبز هستند .

گل های صورتی، با گلبرگ reflexed بسیار متمایز هستند، گلهای کوچک در ماه تیر ظاهر می شوند و توسط زنبورها گرده افشانی می شوند.

گیاه زغال اخته توت قرمز
گیاه زغال ( توت قرمز )

حقایق جالب این میوه خوشمزه

این میوه توت است که از برگهای گیاه بزرگتر است؛ در ابتدا به رنگ سبز روشن است و وقتی رسیده می شود قرمز می شود.

این خوراکی است اما با طعمی اسیدی که معمولاً شیرینی آن را تحت تأثیر قرار می دهد.

زغال اخته

برداشت بری از اوایل شهریور آغاز می شود و تا اواخر مهر در ایران ادامه می یابد. سالانه بیش از ۱۱۰،۰۰۰ تن (۱۲۱۲۵۵ تن آمریکا) در ایالات متحده تولید می شود.بیشتر محصولات زغال در ایالات متحده و کانادا مصرف می شود.

۴۶ کالری در ۱۰۰ گرم زغال وجود دارد.

زغال منبع بسیار خوبی از ویتامین C ، فیبر غذایی و منگنز است و همچنین منبع خوبی از ویتامین E ، ویتامین K ، مس و اسید پانتوتنیک است.

میوه زغال اخته
میوه اخته توت قرمز

مزایای زغال اخته

از مزایای سلامتی زغال اخته می توان به تسکین عفونت ادراری (UTI) ، اختلالات تنفسی ، سنگ کلیه ، سرطان و بیماری های قلبی اشاره کرد. 

زغال اخته به ویژه برای چشم مفید است (آنها به طور قابل توجهی علائم آب مروارید ، دژنراسیون ماکولا و رتینوپاتی دیابتی را بهبود می بخشند).

از آنجا که اخته های تازه سخت ، ترش و تلخ است ، حدود 95٪ زغال اخته پردازش می شود و در تهیه آب زغال اخته ، سس ، کمپوت یا ژله استفاده می شود.

آنها همچنین خشک و شیرین فروخته می شوند .

آب زغال معمولاً با سایر آب میوه ها شیرین شده یا مخلوط می شود تا از برهم خوردگی طبیعی آن کاسته شود.

سس زغال یک همراه سنتی برای غذا بوقلمون در شام است.

5/5 ( 1 نظر )
برچسب ها

مهدی محمدپور

مهدی محمدپور هستم مدیر و تحلیلگر بخش رسانه بیتاپ , 9سال به صورت تخصصی در زمینه وب فعالیت دارم.

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن