آشپزیپلو و چلو

طرز تهیه زیره پلو خوشمزه

حالت شب

در این بخش از آشپزی بیتاپ با شما هستیم با یک پلوی خوشمزه و خوش طعم که بیشتر در کرمان پخت میشود ، زیره پلو یک شام و نهار عالی هست که هم بخاطر عطر و طعم و هم بخاطر مقوی بودن آن زیاد پخت میشود که زیره طبع گرمی دارد با ما همراه باشید با یکی از غذاهای خوشمزه کرمانی

مواد لازم

مواد لازممقدار نیاز
برنج۲ پیمانه
مرغ۲ قطعه
زیره سیاهنصف قاشق سوپ خوری
کرفس۱ ساقه کوچک
پیاز۱ عدد متوسط
سیر۱ حبه
زعفران۱ قاشق چای خوری
ادویهمقداری

طرز تهیه زیره پلو

در مرحله اول مرغ و به همراه یاز و کرفس و سیر آبپز میکنیم وقتی پخت قطعه قطعه کرده و ان را درون روغن تفت میدهیم .

نمک و دارچین و زنجبیل و زعفران را درون مقداری روغن تفت میدهیم و با نصف مرغ مخلوط میکنم سپس برنح را به مرحله آبکشی میرسانیم و ۲ قسمت میکنیم.

درون دو قابلمه متفاوت ته دیگ مورد نظر را بزارید میتوانید از نان یا سیب زمینی استفاده کنید، و برنج ها را که به دو قسمت تقسیم هست را یکی از آن هارا با مرغ ساده مخلوط میکنیم و میریزیم درون قابلمه و دیگری را به مرغ مخلوط زعفران و ادویه و زیره شده مخلوط میکنیم درون قابلمه میریزیم و میزاریم دم بکشد.

میتوانید همه برنج ها را با هم درون یک قابلمه بریزید.

بعد دم کشیدن برنج آن ها را سری سری درون دیس پلو میریزیم.

همچنین میتوانید در این بخش کنگر پلو خوشمزه را مطالعه فرمایید.

5/5 (2 نظر)
5/5 (2 نظر)
برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن