آشپزیغذای سنتی ایرانی

طرز تهیه آبگوشت کشک لری خوشمزه لرستانی

حالت شب

آبگوشت بادمجان یکی از ابگوشت های معروف لرستان میباشد که یکی از غذاهای سنتی معروف به ابگوشت کشک است که این آبگوشت طرفدار زیادی پیدا کرده است که همانند ابگوشت سنتی ایرانی خوشمزه است که ما در این بخش با طرز تهیه آبگوشت کشک لری با شما هستیم و دستور پخت این ابگوشت را برای شما اموزش خواهیم داد با ما همراه باشید.

تعداد نفرات:
۴-۵ نفر
آماده سازی:
۲۰ دقیقه
زمان پخت:
۶۰ دقیقه
زمان کل:
۱ ساعت و ۲۰ دقیقه

مواد لازم

  • گوشت آبگوشتی : ۵۰۰ گرم برای طرز تهیه آبگوشت کشک لری
  • نخود و لوبیا سفید : ۲ پیمانه
  • بادمجان سرخ کرده : ۲ عدد
  • پیاز بزرگ : ۱ عدد
  • سیر : ۴ حبه
  • کشک : ۲۵۰ گرم
  • نمک و زردچوبه و نعنا خشک : به میزان لازم
  • روغن مایع: به میزان لازم

طرز تهیه آبگوشت کشک لری

  • در مرحله اول حبوبات را از ۲-۳ ساعت قبل با آب سرد خیس کنید و طی آن چند بار آب آن را عوض کنید تا هم نفخ آن کاهش یابد و هم زمان پخت آن کم شود سپس داخل قابلمه ای مناسب ، گوشت ، حبوبات ، پیاز و سیر خرد شده را به همراه ۵ پیمانه آب ، روی حرارت قرار دهید تا خوب بپزند.
  • بعد از یک ساعت پخت حبوبات ، زردچوبه و نمک را هم به آنها اضافه کنید و در نیم ساعت آخر پخت آبگوشت، بادمجان های سرخ شده را هم به آن اضافه کنید تا در کنار بقیه مواد پخته شوند.
  • سپس نعنای خشک را در مقداری روغن که نباید خیلی هم داغ شود چند ثانیه ای تفت دهید و قبل از خاموش کردن حرارت و در انتهای پخت به همراه کشک داخل آبگوشت بریزید تا چند جوش بزند.
  • وقتی آبگوشت کاملا جا افتاد ، از روی حرارت بردارید و آب آن را صاف کنید و جداگانه سرو کنید.
0/5 (0 نظر)
برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن