آشپزیاختصاصیفست فود

آموزش درست کردن نان دانمارکی خانگی همراه با طرز تهیه و‌ پخت کامل

در بخش آشپزی رسانه بیتاپ با آموزش درست کردن نان دانمارکی در خدمت شما دوستان عزیز هستیم. با ما همراه باشید تا طرز تهیه پخت نان دانمارکی همراه با آموزش تزیین را بررسی کنیم.

مواد لازم برای درست کردن نان دانمارکی

روغن۱۰۰ گرم
ماستنصف پیمانه
دارچینیک قاشق مرباخوری
آب ولرم۱.۴ پیمانه
گردو خرد شده۱.۴ پیمانه
پودر شکر۱.۴ پیمانه
مایه خمیر۱ قاشق چایخوری
بکینگ پودر۱.۲ قاشق چایخوری
آرد۲/۵ پیمانه
تخم مرغ۲عدد

طرز تهیه نان دانمارکی

طرز تهیه نان دانمارکی خانگی پخت نان دانمارکی
طرز تهیه نان دانمارکی خانگی پخت نان دانمارکی

ابتدا مایه خمیر ترش را با یک قاشق چایخوری شکر و آب ولرم به هم می زنیم و در ظرف را گذاشته و در جایی گرم به مدت ۲۰ دقیقه قرار می دهیم تا عمل کند و بالا بیاید. پودر شکر و روغن را خوب با همزن به هم می زنیم.

بکینگ پودر را در ماست مخلوط کرده و ۲عدد تخم مرغ را یکی یکی در ماست زده و به هم می زنیم.سپس با پودر شکر و روغن و مایه خمیر مخلوط می‌کنیم و به آرامی به هم می زنیم و آرد الک شده را به میزانی به مایه اضافه می کنیم که به دست نچسبد.

۲۰ دقیقه خمیر نان را مالش می دهیم سپس سینی فر را چرب می کنیم و نصف خمیر را نازک کف سینی پهن می کنیم و گردو های خرد شده را با شکر و دارچین روی خمیر می ریزیم و نصف خمیر باقیمانده را روی خمیر اول می اندازیم و لبه های آن را به هم می چسبانیم و یک تخم مرغ و یک قاشق غذاخوری ماست را خوب به هم می زنیم و روی نان دانمارکی می مالیم .

در این مرحله در فر گرم شده یک کاسه آب قرار می دهیم و سینی شیرینی را در طبقه وسط فر با حرارت ۲۵۰ درجه فارنهایت قرار می دهیم تا کاملا نان دانمارکی ما پخته و روی آن طلایی شود. پس از بیرون آوردن با چاقو آن را برش می دهیم.

4.8/5 ( 4 نظر )
4.8/5 ( 4 نظر )
برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن