آشپزیغذای سنتی ایرانی

طرز تهیه حلیم بادمجان خوشمزه

حالت شب

در این بخش از آشپزی بیتاپ با یکی از غذاهای خوشمزه و سنتی اصیل ایرانی به نام حلیم بادمجان ( بادمجون ) با شما هستیم که این غذا یک طعم فوقولاده ای دارد که از نامش پیداست مواد تشکیل دهنده اصلی این غذا را بادمجان تشکیل میدهد. دستور های نتفاوتی در این غذا وجود دارد که ما طرز تهیه و بهترین روش امتحان شده را برای شما عزیزان به اشتراک میگذاریم تا از پخت آن لذتت ببرید .

طرز تهیه کله جوش خوشمزه و طرز تهیه خورش کنگر خوشمزه و طرز تهیه خوراک بادمجان به صورت غذای رژیمی با دستور پخت کامل رامشاهده کنید.

تعداد نفرات:
۵-۶ نفر
آماده سازی:
۳۰ دقیقه
زمان پخت:
۱ ساعت
زمان کل:
۱ ساعت و ۳۰ دقیقه

مواد لازم

  • گوشت کوسفندی ۳۰۰ گرم برای طرز تهیه حلیم بادمجان
  • لوبیا سفبد ۱ لیوان
  • برنج نیم لیوان
  • بادمجان ۳ عدد
  • پیاز داغ یک لیوان
  • کشک نیم لیوان
  • گردوی خورد شده مقداری
  • نعناع خشک ۱ قاشق غذا خوری

طرز تهیه حلیم بادمجان

  • در مرحله اول یک عدد پیاز را درون روغن تفت داده تا پیاز داغ طلایی به دست آید و گوشت را بهش اظافه میکنیم و تفت میدهیم و کمی آب میریزیم و لوبیا سفید هارا افزوده و کامل مسپزسم تا له شود( مقداری آب گوشت باقی بماند )
  • بعد مواد را از صافی رد میکنیم و برنج که قبلا خیس کردیم را با آب گوشت میندازیم تا خوب بپزد تا کاملا له شود
  • بعد پخته شدن برنج همه مواد را با گوشت کوب خوب میکوبیم تا هم له شود هم یکدست شود
  • بعد بادمجان ها را تفت میدهیم و مقداری آب میریزیم تا بپزد تا له شود که با گوشت خوب بشه کوبید
    داخل تابه مقداری پیاز داغ و دو حبه سیر رنده میکنیم و تفت میدهیم و موادمون را که له کردیم را مخلوط میکنیم و باز خوب تفت میدهیم
  • سپس مقداری زعفران و نعناع خشک و نمک و زردچوبه و کشک را که کمی جوشاندیم را به همه مواد مخلوط کرده و گردوی خرد شده را میریزیم و درب ظرف را میگذاریم تا خوب جا بیفتد به مدت نیم ساعت کافیه

میتوانید از بادمجان کباب استفاده کنید و هم میتوانیم بادمجان را دو نیم کرده و تو روغن سرخ کنید و له کنید.

5/5 (1 نظر)
برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن