آشپزیمربا و ترشیجات

طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر خوشمزه

ترشی یکی از چاشنی های خوشمزه هست که همراه با غذا خورده میشود که ابن ترشی بادمجان شکم پر باشد که یک لذت خاصی به غذا داده که طرفدار بیش از حدی دارد که ما در این بخش با طرز تهیه این ترشی خوشمزه را برای شما آموزش خواهیم داد با ما همراه باشید.
همچنین می توانید طرز تهیه ترشی زردآلو
طرز تهیه ترشی زیتون مخلوط
روش درست کردن یک سیرترشی خوشمزه
آموزش درست کردن ترشی هفت بیجار را مشاهده کنید و از درست کردن آن لذت ببرید و سفره های رنگی برای خانواده به ارمغان بیاورید.

مواد لازم

  • یک و نیم کیلو سبزی ترشی( پونه کوهی خشک یک قاشق به دلخواه)
  • یک ق.س ادویه
  • یک ق.س نمک
  • ۳ کیلو بادمجان قلمی کوچک
  • سرکه به مقدار لازم
  • سیر یک بوته برای طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر

طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر

در مرحله اول سبزی ترشی شامل جعفری،نعنا،ترخون(سبزی های معطر محلی) سبزی ها را بعد از پاک کردن و شستن روی یک پارچه تمیز پهن کرده یک شبانه روز بماند تا آب آن گرفته شود سپس خرد کنید.
بعد از بادمجان های کوچک استفاده کنید اگر بادمجان ها خیلی ریز بود کلاهک سبز آن را بر نمی داریم.

در حالی که یک برش ۳ سانتی در وسط بادمجان ها ایجاد کردید در سرکه میجوشانیم بطوری که برای هر کیلو ،یک لیوان سرکه لازم است.

ظرف را روی حرات ملایم قرار میدهیم تا کمی بادمجان ها بپزد ولی له نشود.
سبزی ترشی خرد شده در ظرف تقریبا بزرگی می ریزیم و سیر و نمک و ادویه را به آن اضافه میکنیم و بعد از مخلوط کردن آنها شکم بادمجان ها را از این مخلوط پر میکنیم و در ظرف مخصوص ترشی می ریزیم

سپس روی مواد سرکه وآب جوش سرد شده می‌ریزیم تا سرکه روی بادمجان ها را بگیرد
در آنها را محکم می بندیم و در جای خنک نگه می داریم .

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *