آشپزیغذای سنتی ایرانی

طرز تهیه اشکنه تهرانی خوشمزه و ساده

با سلام به مخاطبین عزیز رسانه بیتاپ بخش آشپزی ، در این بخش با شما هستیم با آموزش پخت اشکنه تهرانی ساده و خوشمزه، با ما همراه باشید.

اشکنه یکی از غذاهای محلی و سنتی ایرانی است که بیشتر در تهران پخت میشود که طعم خاص و بی نظیری دارد.

این غذا زیاد مواد خاصی نمیخواهد و خیلی راحت میشه در خانه با کمترین زمان آن را پخت کرد.

آموزش پخت اشکنه ساده

ما در این بخش با پخت این غذای خوب و خوشمزه برای ۴ نفر برای شما به آموزش خواهیم گذاشت که شما عزیزان میتوانید ضریب آن را زیاد یا کم کنید که به تعداد نفرات شما بستگی دارد.

طرز تهیه

مواد لازم

مواد لازممقدار نیاز
پیاز درشت۱ عدد
تخم مرغ۴ عدد
سیب زمینی۲ عدد
آرد۲ قاشق غذا خوری
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذا خوری
ادویهبه مقداری
شنبلیله خشک۱ قاشق غذا خوری
طرز تهیه اشکنه ساده تهرانی
طرز تهیه اشکنه ساده تهرانی

طرز تهیه اشکنه ساده

در مرحله اول پیاز ها را پوست کنده و شسته و روی تخته آن را به صورت حلالی خورد میکنیم و بعد درون قابلمه ای مقداری روغن ریخته و پیاز ها را تفت میدهیم تا به صورت طلایی شود.

بعد رب گوجه فرنگی را رون قابلمه ای با مقداری روغن خوب تفت میدهیم تا طعم خامی که دارد از بین برود.

در این مرحله ادویه ها را که شامل زرد چوبه، فلفل سیاه ، نمک را به پیاز داغ رب اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم و بعد شنبلیله را به آن اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.

بعد آرد را کم کم به موادمون اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم تا آرد ما گلوله گلوله نشود بعد در این مرحله سیب زمینی ها را پوست کنده و میشوییم و آن ها را به صورت مربع کوچک خرد میکنیم و درون موادمون اضافه میکنیم.

وقتی دیدید که مواد ما یکدست شد ۳ لیوان آب به موادمون اضافه میکنیم و حرارت را زیاد میکنیم تا به جوش آید.

زمانیکه به جوش آمد و سیب زمینی ها پختن در قابلمه را بردارید و تخم مرغ هارا درون آن بشکنید و هم بزنید تا مخلوط شود بعد رون ظرفی بکشید و میل فرمایید.

امیدوارم از این نوع آشپزی استفاده کافی برده باشد با ما باشید با بهترین غذاهای سنتی ایرانی

موفق باشید

4.5/5 ( 2 نظر )
4.5/5 ( 2 نظر )
برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن