آشپزیغذای سنتی ایرانی

طرز تهیه خورش سبز فسنجون گیلانی

فسنجون یا فسنجان سبز یک غذای سنتی گیلانی است که بیشتر در شرق گیلان این غذای خوشمزه را پخت میکنند که خیل پر طرفدار در میان خورش های دیگر میباشد.

این غذای معطر و زیبا که با بهترین سبزیجات تازه و گردو درست میشه که بیشتر مردم این شهر سر سبز آن را انارابیج مینامند.

فسنجون شمالی

یه غذای گیلانی واقعا بینظیر که تو هر محلی یه جور درست میکنن حتما درست کنین لذت ببرید.

همچنین میتوانید دیگر خورشت فسنجون را در این مقاله دیدن فرمایید و آن را پخت کنید.

غدای سنتی شمالی
غدای سنتی شمالی

مواد لازم

مواد لازممقدار نیاز
گوشت بوقلمون۸۰۰ گرم
گردو آسیاب شده۱۵۰ گرم
رب انار۱ قاشق غذا خوری سر خالی
سبزی معطر خرد شده۱تا ۱/۵ لیوان
پیاز درشت۲ عدد
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذا خوری

طرز تهیه خورش فسنجون سبز گیلانی

در مرحله اول پیاز ها رو خلالی خرد کرده و تو ماهی تابه با روغن و زردچوبه حسابی سرخ و طلایی میکنیم.

بعد از روغن میکشیم بیرون و کنار میگداریم.

گوشت بوقلمون یا مرغ را گذاشتم تو همون روغن تابه دو طرفشو حسابی سرخ کرده پیاز داغ رو اضافه کردم و رب هم زدم خوب تفت که دادم گردو و سبزی خرد شده هم اضافه کردم بعد از کمی تفت دادن آب ریختم.

روی شعله خیلی کم گذاشتم بپزه وقتی گوشت مرغ یا بوقلمون رو بعد چند ساعت چنگال زدم دیدم که پخت رب انار رو با نمک و فلفل  ریختم داخل خورشت.

دیگه زمان دادم با شعله خیلی کم خوب جا بیفته داخل ظرف که کشیدم دو سه تا بادمجون سرخ شده هم کنارش گذاشتم.

طرز تهیه خورش سبز فسنجون گیلانی
طرز تهیه خورش سبز فسنجون گیلانی

نکات کلیدی

سبزی معطر مخصوص این غذا.  ۱تا ۱ونیم لیوان خرد شده جعفری. گشنیز. برگ سیر. اسفناج. چوچاق. اناریجه. بارنگ بو یا بادرنجبویه. خالواش. کوتکوتو یا نعنای محلی گیلان

رب گوجه فرنگی بستگی به مزاج شما دارد میتوانید نزیند.

به جای گوشت بوقلمون میتوانید از مرغ نیز استفاده کنید.

امیدوارم از پخت آن لذت ببرید

5/5 ( 1 نظر )
5/5 ( 1 نظر )
برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن