آشپزیغذای سنتی ایرانی

طرز تهیه پیده گوشت سنتی و اصیل خانگی

حالت شب

پیده گوشت یک غذای سنتی و اصیل ترکیه ای هست که بیشتر در رستوران های خاص پخت میشود که نام ترکیه این غذای خوشمزه لاح ماجون (به ترکی lahmacun) میباشد ما در این بخش از آشپزی با طرز تهیه پیده گوشت خوشمزه با شما هستیم که امید وارم از پخت آن لذت ببرید از دیگر غذاهای ترکیه میتوان به دسر سوپانگل اصیل ترکی مخصوص ترکیه و دسر ترکی + نکات کلیدی تهیه ۲۰۲۰ نیز اشاره کرد.

تعداد نفرات:
۳ نفر
آماده سازی:
۲۰ دقیقه
زمان پخت:
۳۵ دقیقه
زمان کل:
۵۵ دقیقه

مواد لازم

  • تخم مرغ یک عدد برای طرز تهیه پیده گوشت سنتی
  • ماست ۲ ق غ
  • روغن زیتون نصف استکان کمرباریک
  • مایه خمیر ۱ ق غ
  • شکر ۱ ق م
  • نمک ۱/۵ ق م
  • آب دو لیوان
  • آرد هفت لیوان(کم و زیاد میشه)
  • جهت مواد میانی:
  • گوشت چرخکرده نیم چرب نیم کیلو
  • پیاز بزرگ یک عدد
  • فلفل قیطونی قرمز دو عدد
  • جعفری خرد شده یک استکان کمر باریک
  • رب گوجه ۱ ق غ
  • آرد ۱ ق غ
  • روغن زیتون نصف استکان
  • نمک،فلفل سیاه

طرز تهیه پیده گوشت سنتی

  • در مرحله اول همه مواد آرد رو با هم ترکیب کنید و ورز بدید تا خمیر با نرمی متوسط به دست بیاد،(قوام خمیر جادویی)روش سلفون بکشید و کنار بزارید یک ساعت بمونه تا استراحت کنه.
  • برای مواد میانی،جعفری،فلفل قرمز،پیاز رو داخل بلندر بریزید و چند پالس بزنید تا خرد شن،و آبشو با دست بگیرید.بقیه مواد رو هم اضافه کنید و هم بزنید.
  • از خمیر استراحت کرده یک تکه بزرگ بردارید و به شکل دایره باز و با کمک یک کاسه کوچک ببرید،از مواد یک قاشق سوپخوری بردارید و از کناره ها یک انگشت فاصله بزارید و مواد رو روش پخش کنید و کناره هاشو به شکل پلیسه جمع کنید.
  • با فاصله روی سینی فر بچینید و داخل فر از قبل گرم شده با درجه ۲۰۰ تا زمانیکه روش سرخ شه بپزید.از فر که خارج کردید به کناره هاش کره بزنید
5/5 (1 نظر)
برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن