آشپزیپلو و چلو

طرز تهیه ته دیگ کتف و بال مجلسی

حالت شب

تهچین بال و کتف مرغ یک غذای راحت و سریع میباشد که زیبایی خاصی به سفره میده و یک نوع اشتها اور بشمار می آید امروزه با خیلی چیزا میشه ته دیگ درست کرد که ته دیگ مرغ نیز یکی از این دستور پخت ها میباشد .

قبل از اینکه ته دیگ و درست کنیم ابتدا از شب قبل مرغ ها را درون ظرفی با زعفران و نمک و فلفل و روغن زیتون و اگه خواستین مقداری سس فرانسوی بزنید و خوب مخلوط کنید و نگه دارین و قبل از پخت حتما ۲-۳ ساعت برنج ها رو خیس کنید تا یک پلو خوشمزه درست کنید . با ما همراه باشید با یک نمونه اشپزی ته دیگ بال و کتف خوشمزه

تعداد نفرات:
۶ نفر
آماده سازی:
۳۰ دقیقه
زمان پخت:
۶۰ دقیقه
زمان کل:
۹۰ دقیقه

مواد لازم

  • کتف و بال : ۶ عدد برای ته دیگ
  • برنج : ۲ پیمانه
  • تخم مرغ : ۲ عدد
  • ماست : ۶ قاشق غذا خوری
  • روغن : ۲ قاشق غذا خوری
  • زعفران و زرشک و خلال پسته به مقدار نیاز

طرز تهیه ته دیگ بال و کتف

  • در مرحله اول تخم مرغ ها را درون ظرفی میشکنیم و آنرا با چنگال هم میزنیم تا زرده سفیده یکی بشه بعد روغن و ماست را به تخم مرغ ها اضافه میکنیم و با همزن دستی خوب هم میزنیم تا مایع یک دستی بدست آید و بعد نمک و زعفران را اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم
  • سپس برنج را آبکشی میکنیم و با مواد تهچین مخلوط میکنیم
  • درون قابلمه ای مقداری روغن میریزیم و کتف و بال ها را درون قابلمه میچینیم و یک کفگیر از تهچین را روی بالها مریزیم و صاف میکنیم مقداری فشار دهید تا ته ته دیگمون صاف و بدون فضای خالی باشد.
  • حال زرشک و خلال پسته را میرییم و القی تهچین را میریزیم درون قابلمه
  • حال بعد پخت ته دیگمون ان را زیر آب یخ قرار دهید تا بال و کتف ها از قابلمه جدا شود و بعد ی سینی به اندازه دلخواه روی قابلمه بگذارد و قابلمه را برگردانید

5/5 (2 نظر)
برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن