آشپزینکات آشپزی

طرز تهیه پیاز داغ مجلسی

حالت شب

با سلام به عزیزان در این مقاله با طرز تهیه پیاز داغ مجلسی با شما هستیم با ما همراه باشید.

پیاز داغ بیشتر برای تزئین غذا ها مورد استفاده قرار میگیرد که اکثر خانوم ها برای تهیه پیازداغ که چه جوری خاصیت خود را از دست ندهد و شیک و مجلسی طلایی باشد نمیدانند.

این پیازداغ برای تزئین آش کاربرد خاصی دارد.

پیاز داغ مجلسی
پیاز داغ مجلسی

طرز تهیه پیاز داغ مجلسی

در مرحله اول پیاز ها را پوست کنده و آن ها را خلالی کنید وقتی که خلالی کردید آن ها را کنار بگذارید.

مقداری آب درون قابلمه بگذارید تا به جوش بیاید وقتی که آب جوش آمد پیاز هارا درون آبجوش بریزید و تا مدت سه دقیقه اجازه بدهید تا جوش بخورد.

وقتی که کمی جوشید آن را آبکش کنید منتظر بمانید تا آب پیاز ها کاملا خالی شود.

دقت کنید که پیاز را نباید زیاد جوشاند چون له میشود.

وقتی آب پیاز کاملا خالی شد روی آن یک پارچه تمیز پهن کنید تا کاملا خشک شود.

مقداری روغن در ماهیتابه بریزید و شعلع را روشن کنید تا روغن کاملا داغ شود.

بعد داغ شدن روغن پیاز ها را درون ماهیتابه بریزید و وسط های سرخ شدن مقداری نمک بریزید و بزارید باز سرخ بشود و در اواخر سرخ شدن مقداری زردچوبه به آن اضافه کنید.

بعد از سرخ شدن آن را بیرون اورده و از صافی رد میکنیم وقتی کاملا سرد شد پیاز داغ ما ترد و چیپسی میشود.

طرز تهیه پیاز داغ مجلسی
طرز تهیه پیاز داغ مجلسی

پیازداغ مجلسی

خانوم هایی که میخواهند پیازداغ را در فیریزر نگهداری کنند این روش بهترین روش است که حتما امتحان کنید.

بهتره که پیازداغ را فریز نکنید و در موقع استفاده آن را درست کنید تا بو و خاصیت خودش را داشته باشد.

نکته پیازداغ

نکته اصلی پیازداغ این است که حتما بعد از سرخ شدن آن را از صافی رد کنید تا ترد و خوشمره شود.

پیاز داغی که در روغن بماند له میشود.

پیاز داغ هایی که بعد از سرخ شدن نرم میشود علت آن این است که در روغن کم سرخ شده است که روی آن طلایی شده ولی داخل پیاز خام است.

موفق و پیروز باشید.

4.9/5 (7 نظر)
برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن