آشپزینکات آشپزی

طرز تهیه شیر عسلی خوشمزه خانگی

در این بخش از آشپزی با طرز تهیه شیر عسلی خوشمزه و غلیظ که برای کیک و دسرها استفاده میشه که یا شیرعسلی بازاری هیچ فرقی ندارد که این شیر عسل که فک میکنید مخلوط شیر و عسل هست ! کاملا در اشتباه هستید. اگر شیرعسلی بازاری خریده باشید پی خواهید برد که غلظت آن و طعم آن بسیار تعجب آور هست چون کارخانه ای که دستور درست کردن آن را میدهد موادی کاملا متفاوت دارد که ما در این بخش با بهترین روش و بهترین طعم برای شما آموزش خواهیم داد با ما همراه باشید.
طرز تهیه پودینگ موز خانگی خوشمزه

مواد لازم

  1. شیردولیوان
  2. شکرنصف لیوان
  3. کره بیست وپنج گرم

در مرحله اول یک تابه ی نچسب نسبتا بزرگ روی حرارت ملایم گذاشته با شعله پخش کن و شیر و شکر را اضافه کنید و مدام هم بزنید تا در هم حل بشه
دقت کنید شیر نباید بجوشد پس مراقب حرارت باشید
شیر فقط باید تبخیر شود
مواظب باشید که شیر ته نگیرد
تقریبا یک ساعت زمان میبرد .پس مدام هم بزنید تا حجم شیر نصف شود وغلظت آن مثل عسل شود.

وقتی شیر نصف شد و مثل عسل غلیظ شد کره روبهش اضافه میکینم وهم میزنیم تا کامل مخلوط و آب شود وشیرعسلی کاملا یکدست و کشدار بدست آید و بعد حرارت را خاموش کرده و به ظرف مناسبی منتقل میکنیم و در یخچال نگه داری میکنیم.
طرز تهیه دسر سوپانگل اصیل ترکی مخصوص

نکات کلیدی برای طرز تهیه شیر عسلی

شیرعسلی بسیار خوشمزه و لذت بخش است طوری که میتوان آن را همراه با چای ، قهوه و حتی تنها میل کرد.

دقت کنیدموقع هم زدن شیرعسلی اطراف ظرف راکه شکرک زده است با شیرعسلی مخلوط نکنیم که ممکن است شیرعسلی ما داخل یخچال شکرک بزند

اگر احیانا شیرعسلی ته گرفته بود سریعا به ظرف دیگری منتقل شود

اگر در آخر شیرعسلی دانه دانه بود داخل میکسر ریخته تا یکدست شود.

حتما از یک ماهیتابه بزرگ استفاده شود تا هم زود تبخیر شود و هم ته نگیرد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *