آشپزیپلو و چلو

طرز تهیه استانبولی پلو با مرغ مجلسی

حالت شب

در این بخش از آشپزی با یکی از غذاهای خوشمزه استانبولی با شما هستیم که این غذای خوشمزه یک طعم خاصی دارد که با مرغ پخت میشود که ما در این بخش با طرز تهیه استانبولی پلو با مرغ را برای شما آموزش خواهیم داد که این دستور پخت امتحان شده میباشد امیدوارم از پخت این پلوی خوشمزه لذت برده باشید.

تعداد نفرات:
۶ نفر
آماده سازی:
۲۰ دقیقه
زمان پخت:
۶۰ دقیقه
زمان کل:
۸۰ دقیقه

مواد لازم

  • سیب زمینی متوسط ۲۴ عدد برای طرز تهیه استانبولی پلو با مرغ
  • برنج ۴ پیمانه
  • رب گوجه ‌فرنگی ۴ قاشق غذا خوری
  • سیر ۲ حبه
  • نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
  • پیاز متوسط ۲ عدد
  • گوجه فرنگی متوسط رنده‌شده ۴ عدد
  • لوبیا سبز به مقدار لازم
  • هویج ۴ عدد متوسط

طرز تهیه استانبولی پلو با مرغ

  • در مرحله اول برنج را شسته و در قابلمه همراه با مقداری آب و نمک روی اجاق بگذارید تا به جوش بیاید.
  • بعد سیب زمینی، هویج، و لوبیا سبز را نگینی خرد کرده و آن را با کمی روغن تفت می‌دهیم و پیاز را خرد کرده و در روغن باقیمانده سیب‌زمینی تفت دهید و گوجه فرنگی رنده شده را هم به آن اضافه میکنیم.
  • سپس سیر را له کنید و همراه با پیاز در مدت کمی با پیاز تفت دهید و به آن رب اضافه می‌کنیم (چون سیر سریع می‌سوزد بیشتر از ۱۰-۱۵ ثانیه طول نکشد)
  • در این مرحله سیب زمینی و هویج و لوبیا سبز که سرخ شده است را با کمی زرد چوبه و فلفل به سس‌ اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا خوب مخلوط شود.
  • برنج که جوش آمد سس را به آن اضافه می‌کنیم. .آب برنج که تبخیر شد آن را دم می‌کنیم و حدودا ۲۰ دقیقه‌ای طول میکشد تا دم بکشد.
  • این طرز تهیه استانبولی پلو با مرغ مجلسی با ترشی یا سالاد شیرازی و یا با ماست خیار بسیار خوشمزه‌ میشود.
  • اگر قابلمه‌ای را که استفاده می‌کنید خوب بسته و چفت می‌شود و روی در سوراخ سوپاپ دارد، از دم‌کنی استفاده نکنید. چون پلو خوش قیافه ‌تر می‌شود، این نکته ‌در مورد انواع پلو و چلو رعایت کنید
  • استفاده از ادویه پلویی یا دارچین عطر خوبی به غذا می‌دهد
  • استفاده از زعفران غذا را خوشمزه‌ تر می‌کند
  • اگر از قابلمه تفلون یا شعله ‌پخش ‌کن استفاده کنید، ته‌دیگ خوبی به دست می‌آورید، در غیر این صورت رب گوجه‌فرنگی می‌‌سوزد و ته‌دیگ سیاه و بدمزه می‌شود
  • مرغ را داخل روغن سرخ کنید و قشنک برشته که شد می گذاریم کنار تا وقتی که مواد و با برنج مخلوط شود مرغ راهم اضافه کنید و با برنج دم بکشد.
5/5 (2 نظر)
برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن