آشپزیمربا و ترشیجات

طرز تهیه مربای سیب با دستور پخت کامل

حالت شب

کد بانوها برای نگهداری مواد غذایی روش ها و اصول خاصی را تهیه کرده اند که در آشپزی از آنها استفاده میکنند. یکی از این روش ها ساخت و تهیه مرباست. بین مرباها یکی از خوشمزه ترین مرباهای تهیه شده مربای سیب است. با ما باشید با طرز تهیه مربای سیب به صورت حرفه ای و اصولی.

چگونه مربای سیب تهیه کنیم؟

در این بخش از رسانه جامع بیتاپ خدمت شما سروان هستیم تا ۲ مدل طرز تهیه مربای سیب و کشمش و همچنین مربای سیب گلاب را آموزش دهیم.

مربای سیب گلاب

مواد لازم :

مواد لازممقدار نیاز
سیب ریز۱ کیلوگرم
آب۳ لیوان
شکر۳ تا ۵ (به مقدار پسند)
گلابنصف لیوان
طرز تهیه مربای سیب گلاب
طرز تهیه مربای سیب گلاب

طرز تهیه


برای تهیه این مربا ابتدا داخل ظرف بزرگی آب می ریزیم و نصف لیوان آبلیمو به آن اضافه کرده، کنار می گذاریم.

سیب ها را پوست گرفته که البته با پوست هم میتونید درست کنید. با پوست زمان پخت بیشتر می شود.

از ته سیب ها به کمک یک چاقوی نازک داخل سیب کرده و دانه هایش را در می آوریم طوری که سوراخ کوچکی ته سیب ها بوجود آید و همچنین دم سیب ها جدا نشود.

بعد سیب ها را داخل ظرف محتوی آب و آبلیمو می گذاریم تا سیاه نشود.
۳ لیوان آب ۳ لیوان شکر را داخل قابلمه که بهتر است لعابی باشد می ریزیم و روی شعله می گذاریم تا شکر حل شود. وقتی چند جوش زد آب سیب ها را خالی می کنیم و سیب ها را داخل شیره می ریزیم.

با شعله کم می گذاریم سیب ها پخته و شیره قوام بیاید. در این حین کف روی سیب ها را تا حد ممکن می گیریم.
نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه بسته به میران شعله، زمان برای پخت لازم است که این زمان برای سیب هایی پوست نگرفته بیشتر می شود.

برای خوش رنگ تر شدن مربا در مراحل آخر پخت به آن مقداری زعفران که از قبل دم کرده ایم اضافه می کنیم.
همچنین برای معطر شدن مربا نصف لیوان گلاب درمراحل پایانی پخت اضافه کنید.

مربای سیب و‌ کشمش

طرز تهیه مربای سیب و کشمش
طرز تهیه مربای سیب و کشمش
مواد لازممقدار نیاز
دارچین (چوب)۲ عدد
لیمو (ترش)۲ عدد
شکر۲ کیلوگرم
سیب۲ کیلوگرم
کشمش۱ لیوان

طرز تهیه

ابتدا پوست سیب ها را بگیرید به صورت درشت خرد کنید و در یک قابلمه بزرگ بریزید و دارچین و شکر و کشمش
را اضافه کرده و مخلوط کنید و کمی آب بریزید تا بجوشد.

بعد از اینکه آب مربا جوشید ، داخل قابلمه آب دو عدد لیمو را هم اضافه کنید و بگذارید دوباره بجوشد و آب آن غلیظ شود.
بعد از اتمام کار و سرد شدن مربای سیب با کشمش آن را داخل شیشه بریزید.
نکته : می تونید بجای لیمو از آبلیمو استفاده کنید.

4.8/5 (5 نظر)
4.8/5 (4 نظر)
برچسب ها

زهرا پورنظم

پور‌ نظم هستم تحلیلگر و نویسنده. بیشتر اوقات‌ مشغول مطالعه هستم. عاشق عکاسی ، آشپزی و هنر های بانوان خوشحالم که در جمع بیتاپی ها هستم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن