آشپزیدسرها

طرز تهیه دسر لبنانی مخصوص و خوشمزه

دسر لبنانی یکی از خوشمزه ترین و لذیذ ترین دسر های حال حاضر است که در لبنان طرفدار خاصی دارد که بخاطر کم چرب بودن این دسر محبوبیت خاصی پیدا کرده است.

در هر کشوری غذاهای سنتی آن کشور معروف است دسر لبنانی یکی از معروف ترین دسرهای این کشور میباشد. در لبنان غذاهایی که درست میکنند سلیقه و وقت زیادی میگذارد و با تزئین غذا شوق به خوردن را زیاد میکند.

همچنین میتوانید با طرز تهیه پاستیل خانگی و پاناکوتا شکلاتی خوشمزه را مطالعه فرمایید.

ما در این مطلب با طرز تهیه دسر لبنانی در خدمت شما هستیم با ما همراه باشید.

آموزش درست کردن دسر لبنانی

این دسر خوشمزه لبنانی بعضی ها توی دستورش از تخم مرغ استفاده کردن که توی دستور اصلیش اصلا تخم مرغ ندارد.

توی این دستور اآرد سمید(سمولینا)هیچ جایگزینی نداره
آرد سِمید با ارد سفید فرق داره دقت کنید.

طرز تهیه دسر لبنانی
طرز تهیه دسر لبنانی

دسر خشمزه

مواد لازم

مواد لازممقدار نیاز
شیر۵ پیمانه
آرد سفید۱ پیمانه
شکرنیم پیمانه
گلابربع پیمانه
خامه فرم دادهبرای روی دسر
پستهبرای تزئین

طرز تهیه دسر لبنانی

شیر و شکر و آرد سمید(سمولینا) رو باهم مخلوط کنید و بزارید روی حرارت ملایم و مرتب هم بزنید تا زمانی که شیر بجوش بیاد و مواد غلظت پیدا کنه و سنگین بشود.

سپس از روی حرارت بردارین و عرق بهارنارنج یا گلاب رو اضافه کنید و هم بزنید و در ظرف های مورد نظر بریزید و بزارید یخچال کاملا خنک شود و ببندد.

بعد از بستن باید حالت سفت و نرم داشته باشه مثل دسرهای دیگه.

خامه رو بزنید تقریبا فرم بگیره و بریزید روی دسر و تزیین کنید. در آخر یکی دو قاشق غذاخوری شربت بار (شربت باقلوا) بریزید روش و میل کنید.

آرد سمید رو بهتره از قبل کمی نرم تر کنید با دستگاه اما نه اون قدر نرم که مثل ارد معمولی باشه.
‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌

5/5 ( 1 نظر )
5/5 ( 1 نظر )
برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن