آشپزیدسرهانکات آشپزی

روشهایی برای فرم دادن به خامه

حالت شب

شاید شما هم‌دوست داشته باشید بدانید که در قنادی ها چگونه خامه را فرم میدهند؟ ۳ روش برای فرم دادن به خامه در خانه را به شما آموزش میدیم‌که در پخت شیرینی به آنها نیاز دارید.

سه روش فرم دادن به خامه

  • خامه قنادی
  • پودر خامه
  • خامه صبحانه
آموزش فرم دادن خامه
آموزش فرم دادن خامه

روش اول فرم‌ دادن

آموزش فرم دادن با استفاده از خامه شیرین قنادی

خب این روش، آسونترین راه فرم دادن است.

شما فقط نیاز به خریدن خامه شیرین قنادی دارین.

این خامه ها توی بسته های ۵ کیلویی و ۱ کیلویی و کمتر توی بازار هست و خودش حاوی اسانس و پودر قند هست و نیاز به هیچ افزودنی ندارد.

درصد چربیشون هم بالاست و به همین دلیل خیلی خیلی خوب فرم می گیرد.

این خامه ها یخ زده هستند، وقتی می خریم میذاریم توی فریزر و موقع استفاده در میارید.

(اگه بسته های بزرگ داشتین وقتی یکم نرم شد مقدار مورد نیازتون رو توی ظرف بریزین و بقیه رو بذارین فریزر)…

یکم توی محیط میذاریم بمونه و بعد منتقلش می کنیم به ظرف .

اگه هوا گرمه و محیط هم گرمه ظرف رو بذارین توی یخچال تا نرم بشه و سرماش رو هم از دست ندهد.

تا حدی میذاریم نرم بشه که آب آب نشود.

وقتی از اطراف کمی نرم شد یکم با قاشق هم می زنیم و کمک می کنیم تا بقیه قسمتهای یخی هم وا بشود.

وقتی به حدی رسید که یکم هنوز یخی هست با همزن شروع می کنم به هم زدن

اول با دور کم، تا یکدست بشه و بعد با دور تند، ۷ تا ۱۰ دقیقه زمان می برد.

البته این زمان اصلا استاندارد نیست و بستگی کامل به مقدار خامه و مهم تر از اون، دمای محیط دارد.

توی زمستون و محیط خنک مسلما این زمان کمتراست.

وقتی دیدید کم کم داره از حالت شل بودن خارج میشه و رد همزن محو نمیشود و اینجا دیگه خامه فرم گرفته و رد پره های همزن هم محو نمیشود .

وقتی ظرف رو برگردونبم مثه سفیده تخم مرغ فرم گرفته، از ظرف نمی ریزد.

خامه مون فرم گرفته یه ربع میذاریم توی یخچال بمونه و بعد ازش استفاده می کنیم.

این خامه رو برای لای کیک، روکش کیک و تزیینات و دسرها می تونین استفاده کنید.

هرقدر بیشتر درست کنین بهتره…یعنی مثلا برای یه کیک، یکی از همین بسته ها رو آماده کنین..فوقش اگه زیاد اومد میشه توی کیسه فریزر بریزین و فریز کنید.

اینو هم بگم خامه فرم گرفته ای که فریز بشه دوباره باید همین مراحل رو برین و کمتر از بار اول هم فرم می گیرد

و بیشتر بهتره برای مصرف دسرها استفاده بشه نه تزیین کیک.

آموزش فرم دادن خامه
آموزش فرم دادن خامه

روش دوم

آموزش فرم دادن با استفاده از پودر خامه

مواد لازم :
پودرخامه گیاهی ۶ ق غ
پودر قند ۴ ق غ
شیر سرد یک فنجان

روش تهیه

خیلی ساده و راحت پودر قند و پودرخامه را با هم مخلوط میکنید و توی یک کاسه میریزد.

وسط موادمون شیر میریزید و با دور تند همزن به مدت ۳ دقیقه هم میزنید و حدود هشت دقیقه با دور کند همزن هم میزنید.

هر وقت رد پره های همزن روی خامه تون موند یعنی خامه شما کاملا پوک شده و به اصطلاح فرم گرفته شده است.

به راحتی توی این زمان فرم گرفته و آماده استفاده میباشد.

اگر بخواهید رنگی داشته باشید نوک قاشق از رنگ دلخواه به آن افزوده و با لیسه هم بزنید.

اگر دوست دارید اسانس خاصی به آن بیافزایید تا طعم مورد علاقه تون داشته باشد.

درب پودری که اضاف میکند را کاملا ببندید و توی کمد نگه داری کنید.

خامه فرم گرفته اضافه کرده هم به مدت کم توی یخچال و برای طولانی مدت توی فریزر میتونید نگهداری کنید.

آموزش فرم دادن خامه
آموزش فرم دادن خامه

روش سوم

آموزش فرم دادن خامه با استفاده ازخامه صبحانه

مواد لازم‌: خامه پاستوریزه پاکتی پرچرب ۲ بسته
پودر قند یا شکر ۱۰۰ گرم

روش تهیه

ابتدا آب اضافی خامه را دور بریزید.

آموزش فرم دادن، خامه را درون کاسه فلزی بریزید و شکر را به آن اضافه کنید و کمی مخلوط نمائید .

( هم نزنید فقط شکر لابلای خامه برود کافی است ) سپس درون فریزر قرار دهید تا خامه یخ بزند.

کاسه حاوی خامه را به مدت ۳۰ دقیقه درون فریزر قرار دهید .

( خامه باید یخی شود اما تا اندازه ای که بتوانید رگه های یخی در خامه مشاهده کنید )

اگر رگه های یخی ایجاد نشد مدت زمان بیشتری در فریزر قرار دهید.

خامه یخی را درون کاسه ای بریزید .

( ظرف باید بزرگ باشد چون حجم خامه چند برابر میشود )

و با همزن برقی شروع به هم زدن خامه کنید.

در ابتدای هم زدن خامه کاملا شل میشود ، همچنان با همزن بزنید ( ۵ – ۱۰ دقیقه زمان میبرد ) تا خامه یکدست شود.

خامه را تا جایی بزنید که اثر پره های همزن روی خامه باقی بماند و با برگرداندن کاسه نیفتد .

پس از آماده شدن خامه میتوانید ۲ قطره از اسانس مورد علاقه تان را به خامه اضافه کنید و برای تزئین کیک و … استفاده نمائید.

خامه اضافه را میتوانید درون فریزر در ظرف در بسته نگهداری کنید و برای استفاده مجدد فقط باید با همزن چند دقیقه خامه را بزنید تا مجدد فرم بگیرد.

اینم سه نمونه از آموزش فرم دادن خامه در خانه

امیدوارم از این مطلب استفاده کافی برده باشید
4.8/5 (9 نظر)
برچسب ها

مهدی محمدپور

مهدی محمدپور هستم مدیر و تحلیلگر بخش رسانه بیتاپ , 9سال به صورت تخصصی در زمینه وب فعالیت دارم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن