آشپزیشیرینی

‍طرز تهیه کلوچه مارمالادی خوش طعم

در این بخش از شیرینی پزی رسانه بیتاپ با یکی از آموزش های پخت کلوچه با شما هستیم که این کلوچه کمی با کلوچه های دیگر فرق دارد که در این کلوچه از مارمالاد استفاده میشه که یک طعم خاصی به کلوچه ی ما میدهد با ما همراه باشید با ‍طرز تهیه کلوچه مارمالادی خوشمزه
طرز تهیه نان کماج خوشمزه مخصوص همدان
طرز تهیه شیرینی مشهدی مربایی

تعداد نفرات:
۸-۹ نفر
آماده سازی:
۱۵ دقیقه
زمان پخت:
۲۵ دقیقه
زمان کل:
۴۰ دقیقه

مواد لازم

  • آرد دو و یک چهارم پیمانه برای ‍طرز تهیه کلوچه مارمالادی
  • نمک نصف ق چ
  • پنیر خامه ای ۲۲۵ گرم
  • کره نرم شده ۱ پیمانه
  • پودر شکر نصف پیمانه ( نثار )
  • مارمالاد به مقدار لازم
آموزش درست کردن کلوچه مربایی
آموزش درست کردن کلوچه مربایی

‍طرز تهیه کلوچه مارمالادی

  • در مرحله اول کره و پنیر خامه ای را به مدت ۳ تا ۵ دقیقه با هم زن خوب هم بزنید تا کرم رنگ و سبک شود.
  • بعد آرد و نمک را در کاسه ای الک کرده و در ۵ مرحله به مواد اضافه می کنیم و به آرامی بدون همزن هم می زنیم. تا خمیر نرم و یکدستی به دست آید. خمیر را ۴ قسمت کرده و روی آن را پوشانده و در یخچال به مدت ۲ ساعت قرار می دهیم تا خمیر خودش را بگیرد.
  • فر را از قبل با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت روشن می کنیم. یک قسمت از خمیر را از یخچال خارج کرده و روی سطح آرد پاشی شده پهن می کنیم پودر شکر می پاشیم و به مستطیل برش زده کمی مارمالاد ریخته و دو زاویه مخالف آن را روی هم قرار داده می بندیم و برای مدت ۱۲ تا ۱۴ دقیقه یا تا زمانی که طلایی شوند در فر قرار می دهیم.
  • برای سه قسمت دیگر هم این کار را انجام می دهیم. پس از پختن روی توری گذاشته تا کاملا خنک شود.
0/5 (0 نظر)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *