آشپزیشیرینی

طرز تهیه شیرینی مشهدی خوشمزه

شیرینی مشهدی یا شیرینی آلمانی یکی از خوشمزه ترین شیرینی خانگی سنتی ما ایرانی ها است که بعد از پخت وسط این شیرینی مربا سیب یا هویچ یا هر نوع مربایی یا مارمالاد میذارند که با تزیین آن یک شیرینی مجلسی خوشمزه بدست می آید. این شیرینی همانند شیرینی دانمارکی بسیار خوشمزه است.

مواد لازم

مواد لازممقدار نیاز
آرد۳۰۰ گرم
روغن مخصوص قنادی۱۴۰ گرم
پودر قند یا نثار۵۰ گرم
تخم مرغ۱ عدد
شیر و عسل۲ قاشق غذا خوری
شربت بار۳ قاشق غذا خوری
وانیلیک پنس
شیرینی مشهدی یا شیرینی آلمانی
شیرینی مشهدی یا شیرینی آلمانی

طرز تهیه شیرینی مشهدی

اول از همه روغن و با همزن میزنیم تا یکدست بشه بعد پودر قند روش الک میکنیم و هم میزنیم تا حجم بگیره و سفید بشه بعد تخم مرغ و وانیل و اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم بعد عسل و شیر و اضافه میکنیم و هم میزنیم.

حالا همزن و میزاریم کنار آرد و الک میکنیم و کم کم اضافه میکنیم و با لیسک هم میزنیم دقت کنید به هیچ وجه ورز ندیند.

بعد خمیر و میزارید تو کیسه فریزر و میزارید یخچال و به مدت یک ساعت استراحت میدین بعد از این زمان خمیر و بین دو تا کیسه فریزر میزاریم و وردنه میزنیم .

بعد با قالبای دلخواهمون قالب میزنیم فر و روشن میکنیم تا گرم بشه بعد سینی شیرینیا رو به فر انتقال میدیم و به مدت ۱۰ دقیقه الی ۱ ربع با دمای ۱۸۰ درجه بعد از این زمان سینی و از فر بیرون میاریم و زمان میدیم تا خنک بشود.

بعد بین شیرینیا رو مارمالاد میزنیم یا مربا و میزاریمشون رو همدیگه و هر جور دوست دارید تزیین کنید.

آموزش پخت شیرینی مشهدی
آموزش پخت شیرینی مشهدی

شربت بار

  • یک لیوان شکر
  • نصف لیوان آب
  • یک چهارم ق چ آبلیمو
  • یک قاشق غذاخوری گلاب
  • یک قاشق غذاخوری زعفران دم کرده.

شکر و آب را بذارید روی حرارت بسیار ملایم تا کم کم جوش بیاد همزمان گلاب را هم اضافه کنید ( تو این فاصله به هیچ وجه شربت و هم نزنید ).

ممکنه نیم ساعت طول بکشه تا جوش بیاد، به محض اینکه جوش اومد آبلیمو و زعفران دم کرده رو اضافه کنید و دو الی سه دقیقه بذارید بجوشه تا به غلظت برسه بعد از روی حرارت بردارید تا خنک بشود.

نکات کلیدی

روغن جامد باید باشه اگه نیمه جامد دارید آب کنید بزارید ببنده بعد استفاده کنید کلا بهتره از روغن جامد قنادی استفاده کنید.

5/5 (4 نظر)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *