آشپزیپلو و چلو

طرز تهیه شامی کباب مخصوص بیتاپ + نکات کلیدی

حالت شب

شامی کباب یکی از کباب های خوشمزه ما ایرانی ها است که به کشور هایی چون هند و افغانستان و باقی کشور ها نیز رواج پیدا کرده است این کباب و ما با کتلت یا کوکو گوشت اشتباه میگیریم که ما در این بخش از اشپزی با بهترین روش پخت شامی کباب مخصوص با شما هستیم با ما همراه باشید.

همچنین میتوانید در این بخش با طرز تهیه کباب سلطانی و کباب سیخی را مشاهده فرمایید و از پخت آن لذت ببرید.

تعداد نفرات:
۴-۵ نفر
آماده سازی:
۵۰ دقیقه
زمان پخت:
۳۰ دقیقه
زمان کل:
۸۰ دقیقه

مواد لازم

  • گوشت چرخکرده : ۳۵۰ گرم برای شامی کباب مخصوص
  • سیب زمینی متوسط: ۳ عدد
  • پیاز متوسط: ۱ عدد
  • سیر : ۲ حبه
  • تخم مرغ : ۱ عدد
  • آردنخودچی : ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک ، فلفل سیاه ، زردچوبه ، ادویه کاری ، گردغوره و سماق : به مقدار لازم

طرز تهیه شامی کباب مخصوص

  • در مرحله اول سیب زمینی، پیاز و سیر را رنده می کنیم و تمام مواد بالا را با هم مخلوط می کنیم و چند دقیقه ورز می دهیم.
  • داخل ماهیتابه روغن مایع ریخته، شعله را زیاد می کنیم تا روغن حسابی داغ شود.
  • شامی ها را با دست درست کرده و مانند کوکو داخل روغن هر طرف را حدود ده دقیقه سرخ می کنیم.
  • کنار غذا، گوجه فرنگی ها را حلقه ای برش زده، داخل روغن باقیمانده همراه با نمک، فلفل، زردچوبه و آبغوره سرخ می کنیم. این غذا می توانید با نون یا پلو سرو کنید.

نکات کلیدی

اگر می ترسید که شامی شما وا برود آب سیب زمینی و پیاز رنده شده را بگیرید

هر چه مایه شامی بیشتر ورز داده بشه، احتمال وا رفتن اون توی روغن کمتر می شود

مایه شامی را می توانید برای یک یا دو ساعت داخل یخچال قرار دهید و بعد دوباره ورز دهید.

روغن مایع ابتدای قرار دادن شامی داغ باشه تا به ماهیتابه نچسبه، بعد قرار دادن دو تا سه شامی شعله را کمتر کنید تا در زمان بیشتری سرخ و پخته بشود

برای سس کنار غذا می توانید رب گوجه را همراه با نمک، فلفل و پودرسیر داخل روغن سرخ کنید

5/5 (2 نظر)
برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن