آشپزیفست فود

آموزش پخت پیتزا مخلوط خانگی همراه با نکات کلیدی

حالت شب

پیتزا یک غذای فست فودی است که کمتر کسانی هستند که از دیدن آن ذوق نمیکنند. پیتزا مخلوط را میتوان در خانه با یک دستور خانگی عالی درست کنید.

خیلی از زنان آشپز دوست دارند که پیزا درست کنند که طعم خاص فست فودی بدهد.

در این بخش ما با طرز تهیه پیتزا مخلوط خانگی با شما هستیم

پیتزا مخلوط خانگی

مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا مخلوط خانگی

مواد لازممقدار نیاز
آرد۴/۵ پیمانه
تخم مرغ۱ عدد
آب۱/۲ پیمانه
شیر۱ پیمانه
روغن۱/۲ پیمانه
خمیر مایع۱ قاشق مربا خوری
شکر و نمک۱ قاشق چای خوری

مواد لازم برای پیتزا مخلوط خانگی

مواد لازممقدار نیاز
گوشت چرخ کرده۲۰۰ گرم
کالباس۱۰۰ گرم
فلفل دلمه ای۲/۴ پیمانه
قارچ۱ پیمانه
پنیر پیتزابه میزان لازم
سس قرمزمقداری
نمک فلفل آویشن پودر سیربه میزان نیاز

طرز تهیه خمیر پیتزا مخلوط خانگی

ابتدا شکر و پودر خمیر مایه رو با آب ولرم می گذاریم تا عمل بیاید.

آرد و نمک رو سه بار الک میکنیم.

شیرو تخم مرغ و روغن رو با هم مخلوط میکنیم و خمیر مایه عمل امده را اضافه میکنیم.

سپس آرد را کم کم اضافه میکنیم تا خمیر لطیفی بدست بیاید و می گذاریم در جای گرم تا حجم آن دو برابر شود.

بعد پف خمیر را میگیریم کمی ورز میدهیم.

خمیر ما آمادست آن را پهن کنید و مواد را به آن اضافه کنید.

مواد پیتزا هم هرکدام جداگانه تفت میدهیم و ادویه ها را اضافه میکنیم .

از سس قرمز روی خمیر با فرچه میزنیم و کمی پنیر پیتزا میپاشیم و بعد مواد را مرحله به مرحله روی هم میریزیم و پخش میکنیم.

پیتزا را داخل فر از قبل گرم شده ۲۰۰ درجه سانتی گراد میگذاریم وقتی خمیر پف کرد پنیر پیتزا را روی مواد میریزیم کمی شیر یا آب روی پنیر اسپری میکنیم تا کش دار شود.

طرز تهیه پیتزا مخلوط خانگی
طرز تهیه پیتزا مخلوط خانگی

نکاتی مهم برای پخت پیتزا مخلوط خانگی

۱- حتما روی نان پیتزا را ابتدا سس بزنید. می توانید از سس گوجه آماده، یا رب گوجه را کمی با سیر و پیاز رنده شده خیلی ریز سرخ کرده و روی خمیر بمالید.

۲- بعد از مالیدن سس گوجه، روغن زیتون روی آن اسپری کنید. (فقط یکبار روی کل سطح نان)

۳- قبل از اینکه مواد آماده شده را روی نان پیتزا بریزید، ابتدا یک لایه پُر پنیر پیتزا ریخته تا مواد به نان چسبیده و موقع برش زدن جدا نشوند.

۴- سوسیس و کالباس را قبل از ریختن روی خمیر، با سسی که قبل درست کرده اید( رب گوجه، ادویه و آب) تفت دهید. فقط به خاطر اینکه بعد از پخت خشک نشود.

۵- بعد از چیدن مواد پیتزا یک لایه پُر پنیر ریخته و باز یک بار روی پنیر را روغن زیتون اسپری کنید.

۶- برای کشدار شدن پنیر ۵ دقیقه قبل از اینکه پیتزا را درآورید دوباره یک لایه پراکنده پنیر ریخته، یا یک بار آب روی پنیر اسپری کنید.

۷- ریحان تازه هم روی پیتزا مخلوط عطر فوق العاده ای به پیتزا خانگی می دهد.

۸- پیتزا مخلوط خانگی را خیلی گرم سرو نکنید. به خاطر اینکه بعد از گذشت ۲-۳ دقیقه پنیر آن  کشدار می شود.

۹- حتما در حین پخت یک ظرف اب تو فر بذارین

5/5 (5 نظر)
برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن