آشپزیدسرها

طرز تهیه شیر برنج نذری مجلسی برای ۲۰ نفر

شیر برنج یکی از دسرهای خوشمزه و شیک مجلسی میباشد که به عنوان پیش غذا یا حتی میتوان برای غذای اصلی از آن استفده کرد که این دسر خوشمزه را در مهمونی ها یا در ماه مبارک رمضان بر ر سفره های تزئین کرد و از مهمون های عزز پذیرایی کرد . حتی این دسر را میتوان برای مجالس نذری نیز انتخواب کرد که ما در این بخش با یک دستور پخت عالی برای طرز تهیه شیر برنج نذری مجلسی برای شما آماده کردیم که امید وارم لذت ببرید این شیربرنج نذری برای ۲۰ نفر پخت میشود که میتوانید مواد آن را کم یا زیاد کنید.
همچنین میتوانید در این بخش با شیربرنج مجلسی برای نفرات کم را مشاهده کنید و از پخت آن لذت ببرید
طرز تهیه پودینگ موز خانگی خوشمزه

تعداد نفرات:
۲۰ نفر
آماده سازی:
۵۰ دقیقه
زمان پخت:
۶۰ دقیقه
زمان کل:
۱ ساعت و ۵۰ دقیقه

مواد لازم

  • برنج نیم دانه: ۳ لیوان برای طرز تهیه شیر برنج نذری مجلسی
  • شیر پر چرب: ۱۴ لیتر
  • خامه صبحانه سبک: یک بسته
  • شکر: ۳ قاشق غذاخوری سر پر(اضافه کردن شکر اختیاری است)
  • خلال پسته: ۵ قاشق غذاخوری
  • خلال بادام: ۵ قاشق غذاخوری
  • نمک: ۱ قاشق غذاخوری
  • گلاب: ۱ استکان
  • هل آسیاب شده: ۱ قاشق غذاخوری
دستور پخت شیربرنج نذری
دستور پخت شیربرنج نذری

طرز تهیه شیر برنج نذری مجلسی

  • در مرحله اول باید برنج‌ها را خوب بشورید و سپس به مدت یک الی دو ساعت با مقداری نمک خیس کنید. بعد از این مدت آب روی برنج را خالی کنید و دوباره دو لیوان آب اضافه کنید و اجازه دهید برنج روی شعله ملایم گاز خوب بپزد و حسابی له شود و وا برود.
  • اگر برنج هنوز له نشده باشد و دانه دانه بود باز هم مقداری آب اضافه کنید تا خوب له شود. برنج برای شیربرنج باید له شده باشد و وا برود و آب برنج کاملا بخار شود. در نهایت باید یک برنج کاملا له داشته باشید.
  • در مرحله بعد شیر پر چرب و یک بسته خامه صبحانه را به برنج اضافه کنید و هم بزنید.
  • شعله گاز را زیاد کنید و زمانی که شیر‌برنج به جوش آمد یک قاشق غذاخوری شکر (اختیاری) و یک قاشق غذاخوری هل اضافه کنید.
  • مراقب باشید شیر‌برنج سر نرود. حالا دوباره شعله گاز را کم کنید تا شیر و برنج خوب بپزند و شیربرنج حسابی جا بیفتد. بعد از اضافه کردن شیر، شیر‌برنج را مرتب باید هم بزنید که ته نگیرد.
  • زمانی که غلظت شیربرنج به اندازه دلخواه رسید (باید شبیه شله زردباشد) د
  • ر مرحله آخر یک استکان گلاب به آن اضافه کنید. وقتی که شیربرنج کاملا جا افتاد و غلیظ شد (مثل شله زرد) نمک آن را اندازه کنید هم بزنید و از روی گاز بردارید.
  • شیربرنج را زمانی که هنوز داغ است در ظرف‌های مورد نظر سرو کنید روی شیربرنج مجلسی را با خلال پسته و بادام، کشمش یا در صورت تمایل با میوه‌هایی مثل موز تزیین کنید.

نکات مهم درست کردن شیر‌برنج نذری مجلسی و ساده

اگر شیر برنج را ساده میخواهید همین مراحل را طی کنید و هل، گلاب و خلال‌های پسته و بادام را نزنید. شیربرنج ساده را هم با نمک یا شکر می‌توانید خوش طعم کنید.

اگر هم شیربرنج شما آب میندازد بخاطر این است که وقتی شیر برنج داغ هست آن را در یخچال قرار میدهید
باید در دمای اتاق سرد شود این کار باعث میشود که شیر برنج آب نمی‌اندازد.

از شب قبل خلال پسته و بادام را در شکر و گلاب خیس کنید تا حسابی طعم بگیرد.

حتما از برنج مرغوب ایرانی استفاده کنید. اگر از برنج نیم دانه استفاده نمی‌کنید برای له شدن برنج به مقدار بیشتری آب نیاز دارید.

میتوانید هنگام پخت یک عدد چوب دارچین به طرز تهیه شیر برنج نذری مجلسی اضافه کنید و بعد از پختن شیربرنج چوب دارچین را از آن بیرون بیاورید

*برای درست کردن شیر‌برنج خوشمزه مجلسی می‌توانید از شیرعسلی هم استفاده کنید. میزان شکر را با توجه به ذائقه کمتر کنید و خامه را هم حذف کنید چون شیرعسلی هم بافت خامه را دارد و هم شیرین است.

5/5 (3 نظر)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *