آشپزیفست فود

طرز تهیه کوکوی مرغ مغزدار خوشمزه

کوکوی مرغ مغزدار یکی از خوشمزه ترین کوکوهایی است که هم میتوان بعنوان یک وعده کامل میل کرد و هم برای مهمونی برای پیش غذا یر سفره ترئین کرد که ما در این بخش با طرز تهیه کوکوی مرغ مغزدار با شما هستیم با ماه همراه باشید.
طرز تهیه کوکو مرغ و پنیر خوشمزه و عالی
طرز تهیه ساندویچ مرغ مکزیکی

تعداد نفرات:
۵-۶ نفر
آماده سازی:
۱۵ دقیقه
زمان پخت:
۳۵ دقیقه
زمان کل:
۵۰ دقیقه

مواد لازم

  • یک عدد سینه مرغ برای طرز تهیه کوکوی مرغ مغزدار
  • دو عدد سیب زمینی بزرگ
  • نمک به مقدار لازم
  • زعفران یه قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ دو تا سه عدد
  • گردو درشت خرد کرده سه قاشق
  • زرشک یک قاشق

طرز تهیه کوکوی مرغ مغزدار

  • در مرحله اول مرغ را مثل حبه قندی ریز کنید کمی نمک ؛فلفل سیاه؛ یک عدد پیاز کوچیک خلالی خرد شده ؛دو قاشق روغن مایع با هم مخلوط کرده و دوساعت استراحت میدهیم تا مرغ مزه دار بشود.
  • بعد تکه های مرغ را در ماهی تابه ای ریخته با یکی دو قاشق روغن تفت میدهیم تا پخته و کمی رنگ طلایی بشود.
  • بعد گردو و زرشک را به مرغ اضافه میکنیم اگه دوست دارید کمی هم پودر سیر بریزین؛ حالا سیب زمینی ها رو بصورت خلالی ریز خرد کنید مثل زمانی که میخواهید سیب زمینی سرخ کرده درست کنید کاملا سرخشون کنید و از روغن بیرون بیارید
  • حالا کف یه قالب دلخواه دو سه قاشق روغن بریزید تخم مرغها رو حسابی با چنگال هم بزنید بعد یک قاشق مرباخوری آردو کمی زرد چوبه و نمک و زعفران بزنید نیمی از این تخم مرغ زده شده را روی سیب زمینیهایی که سرخ کردین و خنک شدن ریخته و نیم بقیه تخم مرغ رو روی مرغهای تفت داده شده بریزین و کمی هم بزنید تا همه آغشته بشوند به مواد تخم مرغ
  • کف قالبی که روغن ریختین نیمی از سیب زمینی ها رو ریخته بعد مواد مرغ و گردو رو ریخته وباز در آخر نیمه بقیه سیب زمینی رو ریخته کمی با قاشق روی موادفشار بیارید تا سطحش صاف بشه روی ظرف فویل بکشید و چند جای اونو بزنید فر رو از قبل روی ۲۰۰ درجه گرم کنید و نیم ساعت در فر بگذارید.
  • ۱۰ دقیقه هم بدون فویل شعله بالایی رو بزنید بعد از کمی خنک شدن دیواره قالب رو از مواد بوسیله چاقو جدا کنید و در ظرف برگردونید و برش بزنید بسیار خوشمزه است
0/5 (0 نظر)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *