آشپزینکات آشپزی

طرز خشک کردن لیمو عمانی در خانه

در این بخش از نکات آشپزی با یکی از ترفند های خشک کردن لیمو عمانی با شما هستیم که دیگر وقت آن رسیده که لیمو خشک را از بیرون نخریم چون فصل لیمو شده و ما میتوانیم خیلی آسان درخانه به بهترین روش آن را خشک کنیم و استفاده کنیم با ما همراه باشید .
۸ اشتباهات رایج در آشپزی که احتمالاً نمیدانید
جالب ترین ترفند های آشپزی که شما از آنها بی خبرید! + آموزش

طرز خشک کردن لیمو

ابتدا لیمو ترش ها را شسته و سپس روی آنها نمک بپاشید و به مدت یک روز کنار قرار دهید پس از یک روز لیمو ها را با آب سرد بشویید.

درون قابلمه چند لیوان آب بریزید و سرکه را اضافه کنید و اجازه دهید به جوش بیاید باید لیمو ها را دردو مرحله به آب جوش مخلوط با سرکه اضافه کنید

در مرحله اول لیمو ها را داخل مخلوط آب جوش و سرکه بریزید و ۱۰ثانیه اجازه دهید بجوشند سپس لیموها را با آب سرد آبکشی کنید

در مرحله دوم لیمو های آبکشی شده را مجدد داخل آب جوش بریزید و این بار ۱ دقیقه اجازه دهید لیمو ها بجوشند سپس داخل آبکش بریزید اما آبکشی نکنید

پس از خنک شدن لیمو ها با خلال دندان سوراخ ریزی روی هر لیمو ایجاد کنید پارچه ای را در آفتاب پهن کنید و لیمو ها را به مدت ۱۰ روز روی پارچه قرار دهید پس از این مدت زمان لیمو ها را داخل سبد بریزید و در سایه قرار دهید تا کامل خشک شوند.

آموزش خشک کردن لیمو عمانی

وقتی لیموها را داخل آبجوش میریزید اگر بخواهید صبر کنید تا آب جوش بیاد وبعد ۱۰ ثانیه روحساب کنید لیمو حداقل حدود یک ربع داخل آبجوش میمونه واینکار غلط هست دقیقا زمانی که لیموها را داخل ابجوش ریختید داخِل آبجوش زیر و رو کنید وازهمون‌ اول ، زمان رو حساب کنید.

اینکه من از همون آب و سرکه دفعه اول برای دفعه دوم هم استفاده کردم
این لیموها حدودا بیست روز تا یکماه خشک شدنشون طول میکشه و فقط ۱۰روز اول باید توی آفتاب بمونه

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *