آشپزیفست فود

طرز تهیه پاکورا + نکات کلیدی

حالت شب

دراین بخش از آشپزی رسانه بیتاپ با شما هستیم با یکی از فست فود های خوشمزه هندی که خیلی طرفدار خاص داره که به تند بودن آن میباشد که این غذای تند عالی مخصوص کشور هند و پاکستان میباشد که در این بخش ما بهترین نوع پخت پاکورا را برای شما عزیزان به اشتراک میگذاریم با ما همراه باشید.

پاکورا یا پاکاره یا پکوره یک پیش غذا میباشد که همانند فلافل میتوان به جای غذا نیز سرو کرد که مواد تشکیل دهنده این غذای تند و خوشمزه آرد نخود و فلفل که بخش اصلی ام را تشکیل میدهند که با پخت این غذا یک تنوعی بر سر سفره هایتان دهید .

همچنین میتوانید در این بخش فلافل ترد خوشمزه و همچنین فلافل سویا را نیز مشاهده و از پخت آن لذت ببرید ، رسانه بزرگ بیتاپ آشپزخانه ای از غذاهای رنگی و متنوع برای شما خانوم های عزیز خانه دار تدارک دیده که از بخش های دیگر سایت نیز دیدن فرمایید.

تعداد نفرات:
۲-۴ نفر
آماده سازی:
۱۵ دقیقه
زمان پخت:
۳۰ دقیقه
زمان کل:
۴۵ دقیقه

مواد لازم

  • آرد نخود : ۱ لیوان برای پاکورا
  • آرد سفید : نصف لیوان
  • خمیر مایه فوری : ۱ قاشق مربا خوری
  • شکر: یک قاشق مربا خوری
  • آب ولرم : نصف لیوان
  • پیاز خورد شده بزرگ : ۱ عدد
  • گوجه بزرگ ریز خورد شده : ۳ عدد
  • گشنیز و تره خورد شده : به میزان لازم حدودا ۱۰۰ گرم
  • فلفل سبز تند خورد شده : ۵ عدد
  • ادویه : به میزان لازم

طرز تهیه پاکورا ترد و خوشمزه

  • در مرحله اول در ظرفی خمیر مایه و شکر و آب ولرم را مخلوط میکنیم و در ظرف را میبندیم تا خمیر مایه عمل آید حدودا ۵-۶ دقیقه ای طول میکشد
  • آرد نخود و آرد سفید را درون کاسه ای بریزید و مخلط خمیر مایه به عمل آمده را درون آرد ها بریزید و مخلوط کنید.
  • در این مرحله اگه دیدین که مواد کمی سفت میشه مقداری آب ولرم اظافه کنید و هم بزنید تا میزان غلظت مانند ماست زده شده باشد.
  • سبزی های خرد شده و گوجه و پیاز و ادویه ها که شامل نمک ، فلفل ، زرد چوبه ، پودر زیره سبز میباشد را به مخلوطمون اظافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم و روی ظرف را میپوشانیم و حدود ۱ ساعت در جای گرمی استراحت میدهیم تا حجم خمیرمون دو برابر شود.
  • بعد از به عمل آمودن خمیرمون مقداری از آن را با قاشق برداشته مانند فلافل درون روغن داغ میریزیم تا شناور شود روی روغن
  • وقتی یک قسمت آن کمی سرخ شد و پف کرد برمیگردانیم تا قسمت دیگر نیز بپزد.

نکات کلیدی

پاکورا بیرون ان بعد از پخته شدن ترد و درون آن بافتی نرم باید به خود بگیرد.

اگر موادمون سقت بود از آب ولرم و اگر شل بود با آرد به میزان غلظت مناسب میرسانیم

دستور پخت پاکورا متفاوت میباشد میتوانید از سوسیس ریز خورد شده سیب زمینی ریز خورد شده نیز استفاده کنید.

در موقع پخت حتما روغن داغ و حرارت مناسب باشد تا پاکورای ترد و خوشمزه ای دست بیاید.

امیدوارم از این اشپزی خوب لذت برده باشید.

5/5 (3 نظر)
برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن