آشپزیسالاد

طرز تهیه سالاد تبوله انار عربی خوشمزه

تبوله یکی از سالاد های خوشمزه کشورهای عربی بخصوص لبنانی هست که خیلی خوشمزه میباشد که این سالاد به چند روش درست میشه که ما در این بخش با طرز تهیه سالاد تبوله انار با شما هستیم که امیدواریم از درست کردن آن لذت ببرید با ما همراه باشید.
طرز تهیه سالاد مرغ و قارچ خوشمزه و رژیمی

تعداد نفرات:
۶-۷ نفر
آماده سازی:
۲۰ دقیقه
زمان پخت:
۳۰ دقیقه
زمان کل:
۵۰ دقیقه

مواد لازم

  • ۴۵۰ گرم بلغور گندم برای طرز تهیه سالاد تبوله انار
  • ۲ عدد تره فرنگی (قسمت سر آن)
  • ۲ عدد فلفل قرمز کوچک
  • ۲ عدد ساقه کرفس
  • ۴ قاشق سوپ ‌خوری روغن زیتون
  • ۴ عدد لیموترش کوچک ( پوست)
  • آب ۴ عدد لیموترش
  • ۱۲ عدد پیازچه (خرد شود)
  • ۱۲ قاشق سوپ ‌خوری نعنای تازه
  • ۱۲ قاشق سوپ‌خوری جعفری تازه خردشده
  • ۲ عدد انار (دان شده)
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه سالاد کلم بروکلی

طرز تهیه سالاد تبوله انار

  • در مرحله اول کاسه بلوری‌ آماده میکنیم و بلغور گندم را در آن میریزیم. روی بلغور را با آب سرد بپوشانید و ۳۰ دقیقه صبر میکنیم تا خیس بخورد.
  • بلغور خیس‌ خورده را بعد از طی شدن این مدت داخل صافی ، آبکشی کنید و با قاشق سطح بلغور را فشار دهید تا آب اضافی آن نیز از صافی خارج شود.
  • قسمت سر تره‌ فرنگی را به صورت طولی نصف کرده و با چاقوی تیز به صورت خلال‌ های کوچک در می آوریم . ساقه کرفس را نیز با چاقو خرد میکنیم .حالا کاسه بزرگی آماده کرده و تمام مواد لازم را در آن میریزیم و خوب با هم مخلوط میکنیم .
  • سپس مخلوط را به مدت نیم ساعت کنار گذاشته تا طعم مواد به اصطلاح به خورد هم رفته و سالاد جا بیفتد.
  • پس از این مدت آن را در ظرف مورد نظر برای سرو بریزید.این سالاد را با نان و کاهو سرو می‌کنند.
5/5 (2 نظر)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *