اطلاعات عمومیسرگرمی

اطلاعاتی از چیپس سیب زمینی

حالت شب

چیپس سیب زمینی برش های نازکی سیب زمینی است که به سرعت در روغن سرخ می شود و سپس نمک پاشی میشود.

مطابق با فولکلور میان وعده های غذایی ، این چیپس سیب زمینی در سال ۱۸۵۳ توسط یک سرآشپز به نام جورج کروم در رستورانی به نام Moon’s Lake House در Saratoga Spring ، نیویورک اختراع شد. 

برخی از منابع می گویند وقتی که مشتری ، کسی غیر از کورنلیوس وندربیلت نبود ، سیب زمینی سرخ شده فرانسوی خود را به دلیل ضخیم بودن آن به آشپزخانه برگرداند ، کروم به طرز طعم آور کاغذهای نازک آنها را تراشید و بشقاب را بیرون فرستاد. 

مشتری ، هر کس که در انجا بود ، و دیگران در اطراف او بودند ، سیب زمینی های نازک را دوست داشتند. کروم خیلی زود رستوران خود را در کنار دریاچه افتتاح کرد و سیاست او برای عدم رزرواسیون ، مشتریان را از ایستادن در صف برای جلوگیری از طعم چیپس سیب زمینی خود نگه میداشت.

درباره چیپس سیب زمینی

محبوبیت چیپس های سیب زمینی به سرعت در سرتاسر کشور گسترش یافته است ، به ویژه در مناطق مختلف صحبت ، باعث ایجاد شلوغی در شرکت های مستقر در خانه می شود. 

چیپس Saratoga Van de Camp در ۶ ژانویه ۱۹۱۵ در لس آنجلس افتتاح شد. در سال ۱۹۲۱ ، ارل وایز ، یک بقال فروشی ، با یک سبزه سیب زمینی گیر افتاد. او آنها را پوست کنده ، آنها را با یک برش خرد کرد و سپس مطابق دستور مادرش آنها را سرخ کرد و آنها را در کیسه های کاغذ قهوه ای بسته بندی کرد. 

لئونارد جاپ و جورج گاورا در اوایل دهه ۱۹۲۰ جیس فودز را شروع کردند و از پشت یک کامیون ویران شده ، تراشه های سیب زمینی ، آجیل و پیشرانه ها را به زبان های مختلفی صحبت کردند.

تراشه ها معمولاً در آشپزخانه شخصی تهیه می شدند و سپس بلافاصله به فروشگاه ها و رستوران ها تحویل داده می شدند ، یا در خیابان فروخته می شدند. 

ماندگاری تقریباً صفر نبود. دو نوآوری راه را برای تولید انبوه باز کرد. در سال ۱۹۲۵ ، دستگاه لایه برداری اتوماتیک سیب زمینی اختراع شد. یک سال بعد ، چندین کارمند در شرکت تراشه سیب زمینی لورا اسکودر ورق های کاغذ موم شده را درون کیسه ها اتو کردند. تراشه ها به صورت دستی داخل کیسه ها بسته شدند که در آن صورت اتو بسته شده بود.

آیا چیپس یک نوع غذا میباشد؟

چیپس سیب زمینی وقتی دولت آمریکا در سال ۱۹۴۲ آنها را به عنوان غذای ضروری اعلام کرد ، باعث تقویت بیشتر شد و به کارخانه اجازه داد تا در طول جنگ جهانی دوم باز باشد. در بسیاری موارد ، چیپس سیب زمینی تنها سبزیجات آماده برای خوردن بود. 

پس از جنگ ، خدمت به تراشه ها با شیرهای عادی امری عادی بود. مخلوط سوپ پیاز فرانسوی که به خامه ترش هم زده شد مورد علاقه چند ساله بود. 

تلویزیون همچنین به محبوبیت تراشه کمک کرده است زیرا آمریکایی ها وقتی که قبل از استقرار در تلویزیون های خود هر شب اقامت می کردند ، میان وعده هایی با خود به همراه داشتند.

در سال ۱۹۶۹ ، جنرال میلز و Proctor & Gamble به ترتیب تراشه های سیب زمینی ساختگی ، Chipos و Pringles® را معرفی کردند. آنها از سیب زمینی هایی که پخته شده ، پوره شده ، دهیدراته شده ، مجدداً در خمیر تهیه شده و به قطعات یکنواخت بریده شده بودند ، تهیه می شدند. 

آنها در مقایسه با تراشه های قبلی تفاوت داشتند زیرا در قوطی های ضد آب و بدون اکسیژن بسته بندی می شدند. 

موسسه چیپس سیب زمینی (اکنون انجمن غذای میان وعده) شکایتی را برای جلوگیری از تماس ژنرال میلز و Proctor & Gamble به تراشه محصولات خود ارائه داد. اگرچه این دادخواست رد شد ، USDA تصریح کرد که نوع جدید باید به عنوان “چیپس سیب زمینی ساخته شده از سیب زمینی خشک” باشد. اگرچه هنوز در بازار وجود دارد ، تراشه های ساختگی هرگز به محبوبیت اصلی نرسیده اند.

امروز ، چیپس سیب زمینی محبوب ترین میان وعده در ایالات متحده است. 

طبق گفته انجمن غذای میان وعده ، چیپس سیب زمینی ۴۰ درصد از مصرف غذای میان وعده را تشکیل می دهد ، با وجود این واقعیت که به سختی کسی فکر می کند چیپس سیب زمینی مغذی باشد ، ضرب و شتم پیشرانه‌ها و ذرت بو داده است. 

با این وجود ، عمده چالش پیش روی تولید کنندگان در دهه ۱۹۹۰ ، توسعه تراشه سیب زمینی کم چرب و خوشمزه بود.

5/5 (3 نظر)
برچسب ها

مهدی محمدپور

مهدی محمدپور هستم مدیر و تحلیلگر بخش رسانه بیتاپ , 9سال به صورت تخصصی در زمینه وب فعالیت دارم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن