سرگرمیمطالب جالب

۹ خاصیت جادویی دانه های هندوانه برای سلامتی + خواص دانه های هندوانه

آیا از خاصیت جادویی دانه های هندوانه با خبرید؟ آیا تا به حال از خواص دانه های هندوانه چیزی شنیده اید؟ وقتی به هندوانه فکر می کنید، یک میوه آبدار قرمز، شبه به کدو تنبل را به تصویر می کشید اما دانه های آن احتمالاً در ذهن شما خطور نمی کنند. مردم معمولاً این دانه های سیاه را از میوه خارج کرده و آن را مصرف می کنند. اما آیا می دانید این دانه های سیاه دارای برخی عناصر غذایی جادویی هستند که برای سلامتی شما مفید هستند؟ دانه های ریز بسیار مغذی و سالم هستند. خواص طالبی را نیز مطالعه نمایید.

هندوانه یک میوه آبرسان شگفت انگیز است زیرا حاوی ۹۲ درصد آب است و با مواد معدنی و ویتامین غنی شده است. دانه های آن از نظر مواد مغذی مختلف بسیار غنی است. این دانه ها دارای تعداد کم کالری و غنی از ریز مغذی هایی مانند روی ، منیزیم ، پتاسیم و … هستند. این میوه همانند ماهی قزل آلا برای سلامتی قلب بسیار مهم هست. دانه های هندوانه باعث افزایش ایمنی می شوند و به کنترل سطح قند خون کمک می کنند.

ارزش غذایی و خاصیت دانه های هندوانه

خواص دانه های هندوانه
خواص دانه های هندوانه

۱: کم کالری

  • دانه های هندوانه کالری کمی دارند. یک مشت دانه با وزن حدود ۴ گرم فقط ۲۳ کالری دارد.

۲: منیزیم 

  • منیزیم یک ماده مغذی ضروری برای فعالیت متابولیک است. از این رو دانه های هندوانه سرشار از منیزیم ، سوخت و ساز بدن را تقویت می کنند. طبق م Instituteسسه ملی بهداشت (NIH) ، بدن ما روزانه به ۴۲۰ گرم منیزیم نیاز دارد.

۳: روی 

  • دانه های هندوانه منبع خوبی از روی هستند. این به تقویت ایمنی بدن کمک می کند ، به هضم غذا ، رشد سلول کمک می کند و سیستم عصبی شما را سالم نگه می دارد.

۴: آهن

  • دانه های هندوانه منبع عالی آهن هستند. طبق گفته موسسه ملی بهداشت (NIH) ، نیاز روزانه آهن ۱۸ میلی گرم در روز است.

۵: چربی های خوب

  • چربی های خوب حاوی اسیدهای چرب اشباع نشده تک و غیر اشباع هستند که به عنوان چربی های خوب در نظر گرفته می شوند. برای جلوگیری از حمله قلبی ، سکته مغزی و همچنین کاهش کلسترول مفید است. چهار گرم دانه هندوانه ۰٫۳ گرم اسیدهای چرب اشباع نشده غیر اشباع و ۱٫۱ گرم اسیدهای چرب اشباع نشده چندگانه فراهم می کند.

چگونه بذر هندوانه بخوریم؟

خواص و خاصیت های دانه های هندوانه
خواص و خاصیت های دانه های هندوانه

شما می توانید دانه های هندوانه را به صورت خام ، جوانه زده و بو داده بخورید. به هر شکل ، این دانه ها بسیار خوشمزه و سالم هستند. معمولاً بذر هندوانه پس از جوانه زدن مقوی می شود.

از آنجا که دانه های هندوانه پر از مواد مغذی مانند پروتئین ها ، اسیدهای چرب ضروری ، منیزیم ، روی است. این کمک می کند تا مزایای شگفت آور برای بدن ما فراهم شود. برخی از مزایای مهم در اینجا شرح داده شده است:

۱: سلامت پوست را بهبود می بخشد

دانه های هندوانه جوانه زده به پاک شدن پوست شما کمک می کند زیرا پر از ویتامین C ، آنتی اکسیدان و غیره است. روغن آن به طور گسترده ای در محصولات مختلف زیبایی برای درمان آکنه و درمان پیری استفاده می شود. دانه های هندوانه پر از منیزیم است که به بهبود ظاهر کلی پوست کمک می کند. در مواردی مانند اگزما و سایر بیماری های پوستی که پوست شما خشک و خارش دار است استفاده می شود. دانه های هندوانه به عنوان مرطوب کننده ای برای پوست کدر و خشک شما عمل می کنند.

روی موجود در دانه ها به دلیل توانایی سنتز پروتئین ، تقسیم سلولی و ترمیم می تواند روند پیری را کند کند.

۲: در تقویت موها کمک می کند 

فرقی نمی کند ، هر خانمی موهای کاملی می خواهد. آنها می توانند برای رسیدن به نتایج خوب دست به هر کاری بزنند. پس خانم ها چرا از دانه های هندوانه استفاده نمی کنید؟ دانه های هندوانه پر از پروتئین ، آهن ، منیزیم ، روی و مس هستند که به عنوان یک محصول باعث بهبود کیفیت موهای شما می شود. این دانه ها به تقویت موهای شما کمک می کنند و رشد مو را تقویت می کنند. منگنز موجود در دانه ها به جلوگیری از ریزش و آسیب دیدن مو کمک می کند.

خواص دانه های هندوانه چیست؟

۳: سلامت قلب را بهبود می بخشد

دانه های هندوانه از بسیاری جهات می توانند سلامت قلب شما را تقویت کنند. منبع خوبی از اسیدهای چرب اشباع نشده و چند غیر اشباع است. مطالعات نشان می دهد که این چربی های خوب برای محافظت در برابر حمله قلبی ، سکته مغزی مفید هستند. این دانه حاوی مقدار زیادی منیزیم است که قلب شما را سالم نگه می دارد و فشار خون طبیعی را تنظیم می کند.

دانه های هندوانه به عنوان ضد التهاب ، آنتی اکسیدان و گشاد کنندگی عروق (گشاد شدن رگ های خونی) عمل می کنند که دلیل احتمالی مفید بودن آن در قلب سالم است. آهن موجود در انتقال خون با اکسیژن در کل بدن نیز حیاتی است. دانه های هندوانه همچنین سرشار از روی است که نقش اساسی در سلامت قلب دارد . این حرکات کلسیم را در قلب شما تنظیم می کند.

خاصیت های شگفت انگیز میوه هندوانه

۴: سطح قند خون را کاهش می دهد

اگر از نوسانات سطح قند خون رنج می برید ، سعی کنید این دانه های جادویی را در رژیم غذایی خود بگنجانید. منیزیم به تنظیم متابولیسم کربوهیدرات ها که مستقیماً بر میزان قند خون تأثیر می گذارد کمک می کند. این دانه ها به درمان دیابت نوع ۲ کمک می کنند .

۵: سیستم ایمنی بدن را تقویت کنید 

دانه های هندوانه مملو از آهن و مواد معدنی هستند که عملکردهای ایمنی بدن را تقویت می کنند. این دانه ها حاوی ویتامین B کمپلکس نیز در این زمینه کمک می کند.

۶: از پوکی استخوان جلوگیری کنید 

اگر استخوان ضعیف دارید و بیماری هایی مانند پوکی استخوان دارید ، دانه های هندوانه را در آن بگنجانید. خوردن دانه هندوانه به طور منظم می تواند از اختلالات استخوان جلوگیری کند زیرا غنی از منیزیم ، مس ، پتاسیم است.

۷: از سیستم عصبی پشتیبانی می کند 

دانه های هندوانه منبع غنی ویتامین B هستند که به سلامت مغز و سیستم عصبی شما کمک می کند. همچنین در اختلالات خلقی ، زوال عقل مفید است.

۸: باروری مردان را بهبود می بخشد 

هندوانه حاوی مقدار زیادی روی است که برای سیستم تولید مثل مردان مهم است. روی می تواند به بهبود کیفیت اسپرم کمک کند که مسئله اصلی ناباروری مردان است.

۹: سطح انرژی را افزایش می دهد 

سطح هندوانه سرشار از ریز مغذی ها است که به تقویت و حفظ انرژی شما برای مدت طولانی کمک می کند.

گرچه بسیاری از مردم از این دانه های جادویی هندوانه اطلاع ندارند ، اما آنها بسیار خوشمزه و فوق العاده مغذی هستند. هر وقت احساس گرسنگی کردید می توانید آنها را به عنوان میان وعده بخورید ، برای مدت طولانی تری سوخت شما را حفظ می کند.

رضا رسولی

رضا رسولی هستم سردبیر و طراح رسانه بیتاپ، چندین سال است به صورت حرفه ای در این حوزه فعالیت دارم. باعث خوشحالی بنده است که شما کاربر عزیز از مطالب سایت ما دیدن می نمایید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *