آشپزیشیرینی

آموزش پخت شیرینی قرابیه بادام تبریز

حالت شب

قرابیه بادام یکی از شیرینی های مخصوص تبریز است که خواهان زیادی در اکثر شهر ها دارد.

این نوع شیرینی با دستور پخت آسان و راحت ولی با دقت زیاد پخت میشود که خانوم های خانه دار آشپز میتوانند به راحتی در خانه یک قرابیه خوشمزه درست کنند.

طرز تهیه شیرینی قرابیه بادام

قرابیه اکثرا با بادام و سفیده تخم مرغ و شکر درست میشه که زیاد مواد لازم به کار نمیرود که اکثر خانوم ها این وسایل را در خانه نیز دارند.

آموزش پخت قرابیه بادام تبریز
آموزش پخت قرابیه بادام تبریز

مواد لازم برای تهیه قرابیه بادام

مواد لازممقدار نیاز
بادام پوست کنده شده۱۵۰ گرم
شکر۲۰۰ گرم
سفیده تخم مرغ۲-۳ عدد
پودر پسته و خلالبه میزان لازم

طرز تهیه قرابیه بادام

ابتدا بادام هارا در ظرفی بزرگ ریخته و با شکر خوب مخلوط میکنیم تا شکر پخش شود بعد نصف سفیده تخم مرغ را اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم.

بعد مخلوط کردن مواد را با چرخ گوشت با صفحه ریز دو بار چرخ میکنیم تا خمیری یک دست داشته باشیم.

باقی سفیده را با مواد چرخ کرده مخلوط میکنیم و در ظرفی خمیر را داغ میکنیم تا آنجایی که انگشت را نیش بزند .

در موقع داغ کردن مدام بدهم بزنید که خمیر به ظرف نچسبد.

مخلوط کردن آبلیمو و پکین پودر
مخلوط کردن آبلیمو و پکین پودر

بعد استراحت میدهید تا خمیر خنک شود بعد خنک شدن مقداری وانیل خیلی کم به آن آضافه میکنیم و خوب با همزن برقی مخلوط میکنیم.

یک قاشق مربا خوری آبلیمو به مواد مخلوط میکنیم

طی هم زدن باید خمیر سفید سفید شود اگر دیدید که خمیر سفت است مقداری سفیده به آن اضافه کنید تا خمیر مانند شیر برنج شود.

بعد آن را در ماسوره بریزید و در سینی فر که از قبل کاغذ روغنی انداخته شده است قیف میکنید به اندازه ته استکان کوچک

تزئین قرابیه بادام
تزئین قرابیه بادام

بعد خلال پسته و پودر را روی آن برای تزئین اضافه میکنیم تا یک قرابیه خوشگل و خوشمزه بدست بیاید.

بعد از تمام شدن خمیر آن را در فر با حرارت ۱۸۰-۲۰۰ در وسط فر قرار میدهید.

نکات کلیدی برای تهیه قرابیه بادام

این نکاتی که در اینجا خواهیم گفت یکی از الزامات تهیه قرابیه میباشد لطفا دقت کنید.

سفیده تخم مرغ را حتما در ظرفی تمیز و خشک بریزید

قبل از آماده کردن وسایل فر را از قبل روشن کنید تا خمیر در داخل فر وا نرود.

برای بهتر شدن قرابیه مثل شیرینی فروش ها میتوانید مقداری پکین پودر با آمونیاک اضافه کنید که بستگی به خود آشپز خانه دار میباشد.

مقدار استفاده آمونیاک و پکین پودر به اندازه یک چهارم قاشق چایخوری میباشد که در سفیده تخم مرغ مخلوط میشود و به مواد در حال مخلوط با همزن ریخته میشود.

در فر را به هیچ عنوان باز نکنید تا وسط قرابیه نخوابد.

مدت زمان برای پخت ۲۰-۳۰ دقیقه میباشد که یک قرابیه خوشرنگ و خوشمزه درست کنید.

قرابیه بادام
قرابیه بادام

موفق و خوشمزه باشید

4.5/5 (11 نظر)
برچسب ها

نوشته های مشابه

یک نظر

  1. به خاطر اموزش عالیتون ممنونم فکر نمی‌کردم روزی بتونم قرابیه درست کنم و اینم بگم که مرحله ریختن مواد به چرخ گوشت خیلی مهمه من دوبار امتحان کردم دومی که به چرخ گوشت ریختم دقیقاً مثل شیرینی فروشی ها شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن