آشپزیسوپ ها

طرز تهیه سوپ جو رستورانی خوشمزه

سوپ یکی از غذاهای خوشمزه و مقوی میباشد که میتوان بهش پیش غذا نیز نام گذاشت که برای تهیه این غذا نیاز به صبر و حوصله و خلاقیت دارد که بسته به ذائقه سر آشپز دارد که چه موادی به آن اضافه کند . در رستوران ها از سیب زمینی استفاده نمیکنند شمت میتوانید هم بزنید هم حذف کنید. در این سوپ از روغن استفاده نمیشه فقط مقداری روغن زیتون اضافه میشود.ما در این بخش از اشپزی بیتاپ با طرز تهیه سوپ جو رستورانی با شما هستیم با ما همراه باشید.طرز تهیه سوپ گندم خوشمزه
طرز تهیه سوپ جو با شیر و خامه
طرز تهیه سوپ جو قرمز مجلسی

تعداد نفرات:
۵-۶ نفر
آماده سازی:
۲۰ دقیقه
زمان پخت:
۴۰ دقیقه
زمان کل:
۱ ساعت

مواد لازم

  • سینه مرغ : ۱ عدد برای طرز تهیه سوپ جو رستورانی
  • جو دو سر پرک : یک لیوان
  • آب مرغ : ۳ یا ۴ لیوان کامل
  • روغن زیتون مقداری
  • رب گوجه فرنگی : سه قاشق غذاخوری
  • جعفری : یک قاشق پر
  • پیاز : ۲ عدد متوسط
  • هویج : یک عدد درشت نگینی شده
  • نمک ، فلفل سیاه ، زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه سوپ کلم بروکلی

طرز تهیه سوپ جو رستورانی

  • در مرحله ال مرغ هارو با ۴ لیوان آب و یدونه پیاز و یک قاشق چایخوری نمک، زردچوبه و فلفل سیاه دو حبه سیر، دو شاخه کرفس میپزیم بعد ریش ریش میکنیم.
  • درون قابلمه ای کمی روغن زیتون وهویج را اضافه میکنیم تا کمی پیاز نرم بشود بعد یک قاشق چایخوری زردچوبه،نمک و فلفل سیاه میزنیم و دوباره تفت میدهیم.
  • رب گوجه را اضافه کرده و تفت میدیم،رب یکم که سرخ شد،۲ لیوان آب جوش بهش اضافه کرده تا زمانی که کمی هویج نرم بشود
  • بعد مرغ ریش ریش شده را اضافه میکنیم تا مزه دار بشود و آب مرغ را میریزیم و در قابلمه را میزاریم تا جوش بیاد.
  • بعد از جوش آمدن جو را اضافه کرده و بیست دقیقه زمان میدیم تا پخته بشود. بعد از گذشت زمانی که بهش دادیم چک میکنیم ک جو پخته شده باشد. در آخر آب نصف لیمو و جعفری خرد شده را اضافه میکنیم. ده دقیقه زمان میدیمتا جا بیفتد.
4.4/5 (5 نظر)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *