آشپزیشیرینی

طرز تهیه نان برنجی کرمانشاهی

حالت شب

نان برنجی یکی از بهترین و خوشمزه ترین شیرینی های سنتی میباشد که مخصوص شب عید و مهمانی هاست که این شیرینی خوشمزه یکی از سوغاتی های شهر کرمانشاه میباشد.

در این بخش با شما هستیم با طرز پخت شیرینی نان برنجی کرمانشاهی با ما همراه باشید.

مچنین میتوانید در این بخش با طرز پخت شیرینی مشهدی یا همان شیرینی مربایی را ببینید.

مواد لازم

مواد لازممقدار نیاز
آرد برنج۵۰۰ گرم
شکر۲۰۰ گرم
تخم مرغ۱ عدد
کره۲۰۰ گرم
گلاب۱/۳ فنجان
زعفران دم کرده۱ قاشق غذا خوری
خرفه یا دانه سیاهمقداری
طرز تهیه نان برنجی کرمانشاهی
طرز تهیه نان برنجی کرمانشاهی

طرز تهیه نان برنجی کرمانشاهی

در مرحله اول آرد برنج را الک کنید. آرد را با روغن مخلوط کنید و کمی آن را ورز دهید تا روغن در آن حل شود.

شکر را در نصف لیوان آب حل کرده و روی حرارت قرار دهیید تا بصورت شربت دربیاید بعد از سرد شدن آن را به خمیر اضافه کنید.

تخم مرغ را به همراه گلاب و زعفران به مخلوط آرد اضافه کنید و ورز دهید روی خمیر را بپوشانید و به مدت ۵ ساعت در جای خنک نگهداری کنید بهتر هست داخل یخچال نباشد.

بعد از ۵ ساعت دوباره ورز دهید و از خمیر تکه هایی به صورت گرد درست کنید و در کف دست کمی پهن کنید و روی آن را قالب بزنید و تخم خرفه بپاشید.

داخل سینی فر کاغذ روغنی بندازید و شیرینی ها را بچینید
داخل فر ۱۷۰ درجه از قبل گرم شده به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه بگذارید.

این شیرینی بسیار ترد است بگذارید کاملا سرد شود و بعد از کاغذ روغنی جدا کنید.

5/5 ( 2 نظر )
5/5 ( 2 نظر )
برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن