آشپزیشیرینی

طرز تهیه کیک روسی تمشک و شکلات

حالت شب

در این بخش از شیرینی پزی رسانه بیتاپ با یکی از کیک های خوشمزه روسی به نام کیک تمشک شکلاتی با شما هستم که این کیک خوشمزه با طعم خاصی که دارد حتما بعد از میل کردن هوس لقمه دیگری را خواهید کرد که ما در این بخش با طرز تهیه کیک روسی تمشک و شکلات خوشمزه با شما هستیم با ما همراه باشید با یکی از اشپزی های ناب این بخش

همان طور که از اسمش پیداست این کیک مخصوص کشور روسی هست که در بیشتر شیرینی پزی های این کشور پخت و طرفدار زیادی دارد که امروزه در خیلی از نقاط جهان این کیک خوشمزه پخت میشود.
طرز تهیه کیک زبرا + دستور پخت در خانه
کیک اسفنجی با پخت داخل قابلمه روی اجاق گاز

تعداد نفرات:
۱ عدد
آماده سازی:
۳۰ دقیقه
زمان پخت:
۵۰ دقیقه
زمان کل:
۸۰ دقیقه

مواد لازم کیک شکلاتی اسفنجی:

  • آرد ۲۲۰ گرم برای طرز تهیه کیک روسی تمشک و شکلات
  • کاکائو ۱۲۰ گرم
  • شکر ۳۰۰ گرم
  • ۲ عدد تخم مرغ
  • کفیر ۲۴۰ گرم
  • قهوه گرم ۱۷۰ میلی لیتر
  • روغن نباتی مایع ۹۰ گرم
  • نمک ۱ قاشق چایخوری سر خالی
  • جوش شیرین۱٫۵ قاشق چایخوری
  • پودر بیکینگ ۱ قاشق چایخوری

مواد لازم کانفیت تمشک

  • تمشک تازه یا یخ زده ۵۰۰ گرم
  • ژلاتین ۱۵ گرم
  • شکر ۹۰ گرم
  • آب ۴۰ گرم
  • موس شکلات:
  • شکلات تیره ۴۰۰ گرم
  • کره ۶۰ گرم
  • خامه پر چرب ۴۰۰ گرم
  • ژلاتین ۱۶ گرم
  • گاناش برای پوشش:
  • ۴۰۰ گرم شکلات ۵۶٪
  • خامه پر چرب ۲۰۰ گرم برای طرز تهیه کیک روسی تمشک و شکلات

دریپ شکلات:

۱۰۰ گرم شکلات
۵۰ گرم کره (ذوب شده)

طرز تهیه کیک روسی تمشک و شکلات

  • کیک اسفنجی شکلات: تخم مرغ ها را با شکر با همزن خوب مخلوط کنید. قهوه ، روغن و کفیر را اضافه کنید و مخلوط کنید. آرد ، کاکائو ، نمک ، سودا ، بیکینگ پودر را الک کنید و با بقیه مواد ترکیب کنید. فر را تا ۱۷۰ درجه گرم کنید.
  • مواد را درون قالب ۲۰ سانتی متر پوشانده شده با کاغذ روغنی بریزید و برای حدود یک ساعت داخل فر بپزید. بعد از پخت اجازه دهید کمی خنک شود ، سپس ردی توری خنک کننده برگردانید تا کامل خنک شود. سپس در پلاستیک بپیچید و برای یک شب در یخچال قرار دهید. ⠀
  • کانفیت تمشک: تمشک را پوره کنید. ژلاتین را در آب سرد خیس کنید. تمشک ، شکر و آب را در یک قابلمه بریزید و تا جوش بیاید.ژلاتین خیس خورده را به پوره تمشک اضافه کنید (درجه حرارت نباید بیشتر از ۸۵ درجه باشد). دو رینگ ۱۸ سانتی متری را با سلفون بپوشانید و کانفیت را درون رینگ بریزید و داخل فریزر قرار دهید. ⠀
  • موس شکلاتی: ژلاتین را در آب سرد خیس کنید. شکلات را با کره در یک قابلمه روی حرارت کم یا به روش غیر مستقیم ذوب کنید.ژلاتین خیس خورده را اضافه کنید تا کاملا حل شود. خامه را با همزن بزنید تا کنی فرم بگیرد و با مخلوط شکلات که کمی سرد شده مخلوط کنید. ⠀
  • ۴- مونتاژ: رینگ را با طلق بپوشانید . کیک را به سه قسمت برش دهید. اولین لایه کیک را گذاشته روی آنرا با قسمتى از موس بپوشانید، کانفیت یخ زده را در مرکز آن قرار دهید مجددا با موس سطح آن را بپوشانید این کار ها را مجددا برای لایه بعدی تکرار کنید و در نهایت یک لایه کیک قرار دهید و آن را درون یخچال قرار دهید.
5/5 (2 نظر)
برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن