آشپزیفست فود

طرز تهیه سمبوسه

همه ما تا الان سمبوسه خورده ایم ولی آیا طرز تهیه سمبوسه را میدانید؟ هر هنری مخصوصا هنر آشپزی دارای فوت و فن خاصی است. پخت سمبوسه به روش ساده را به شما آموزش میدهیم که خودتان آشپزباشی سمبوسه خود باشید.

سمبوسه
سمبوسه

‍ پخت سمبوسه

مواد لازم برای سمبوسه :

مواد لازممقدار نیاز
گوشت چرخ کرده۲۰۰ گرم
سیب زمینی آب پز۳ عدد
پیاز۱ عدد
جعفری۳ قاشق غذا خوری
نمک. زردچوبه. فلفلبه مقداری
نان لواش۶ عدد

طرز تهیه

پیاز را رنده می کنیم و با گوشت مخلوط کرده و در کمی روغن سرخ می کنیم. سپس نمک، زردچوبه و فلفل و یک فنجان آب درون گوشت سرخ شده می ریزیم و می گذاریم تا گوشت بپزد.

سمبوسه معمولا تُند است، ولی شما مقدار فلفل را طبق ذائقه خودتان اضافه کنید

سیب زمینی پخته را رنده کرده و با جعفری خرد شده به گوشت اضافه می کنیم. طرز تهیه سمبوسه ، در صورت تمایل می توانید از قارچ هم استفاده کنید.

نان لواش را که بهتر است کمی خمیر باشد، به صورت نوارهای باریکی می بریم و در ابتدای نوار، از مایه سمبوسه روی نان می گذاریم و به شکل مثلثی آن ها را می پیچیم.

سمبوسه
سمبوسه
سمبوسه
سمبوسه

در بالا طرز پیچیدن نان سمبوسه نشان داده شده

در ظرف گودی روغن می ریزم و وقتی داغ شد، سمبوسه ها را در آن سرخ می کنیم. برای سبزی سمبوسه می توانید از سبزی های معطر هم استفاده کنید.

همین طور اگر تخم گشنیز به آن اضافه کنید، سمبوسه خوشمزه و معطرمی شود. (تخم گشنیز یک قاشق غذاخوری) با ۶ عدد نان لواش، ۱۸ عدد سمبوسه درست می شود. این سمبوسه ها را می توانید با سُس گوجه فرنگی (تند) میل نمایید.

فوت و فن تهیه سمبوسه

مراقب باشید که نان لواش در حین پیچیدن سمبوسه خشک نشود.

برای این منظور می توانید نان ها را یکی یکی از کیسه در آورده و اضافی آن را درون کیسه قرار دهید تا نرم باقی بماند.سمبوسه‌ های سرخ‌ شده را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافه آنها جذب دستمال شود.

سمبوسه
سمبوسه

امیدوارم از این مطلب استفاده کافی برده باشید.

4.9/5 ( 9 نظر )
4.8/5 ( 11 نظر )
برچسب ها

مهدی محمدپور

مهدی محمدپور هستم مدیر و تحلیلگر بخش رسانه بیتاپ , 9سال به صورت تخصصی در زمینه وب فعالیت دارم.

نوشته های مشابه

یک نظر

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن